Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheus133
tag
válasz
whisperity #19647 üzenetére
-
morpheus133
tag
válasz
Core2duo6600 #19644 üzenetére
Valószínűleg a kisker nem a magyar nagykertől szerezte be, ezért sem adott hozzá hivatalos, garancia levelet.
Sajnos én is hülye voltam hogy náluk vettem meg, szerencsére legutóbb amikor náluk akartam vásárolni, és tudtam hogy az adott termékre 5 év gari van. Rékérdeztem és miután mondták hogy náluk csak 1 év, hagytam őket a fenébe. (Ráadásul igy 500 FT-t spóroltam is) -
morpheus133
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy kezd meghalni a HDD-m.
A SMART info szerint a Re-allocated Sector Count elérte a határértéket ami 140 volt. (illetve marhára belassult)WD15EARS típusú most múlt 1 éves, sajnos ahol vettem csak 1 évig vállaltak rá garanciát, ami jun 6. án járt le.
Viszont a WD oldalán megnéztem és a Serial számot beírva megadta hogy még 2 év garancia van rá.
A kérdésem ez a probléma elég e garanciális cseréhez, és használta-e már valaki ezt:
[link]Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest