- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ááá, ezek azért voltak olyan melegek, mert ott melegített mellettük tizenpár órán keresztül a rossz hdd folyamatosan kerregve, amúgy van venti előttük (meg amúgy is lakótársam gépe).
Nekem meg még mindig működőképes az a 120 gigás seagatem, ami már ~5 éve megvan, ebből vagy 3-at ment egy rosszul szellőző házban kb. ekkora vagy magasabb hőfokon.
Az elhalálozott hdd meg egyik ismerősömé volt, kb. 4 éve ezt használja, és elég sokat hurcolta ide-oda is, gondolom a szektorok nagy része abba pusztult bele. -
Henryk
aktív tag
köszi a tippeket, de nálam már asszem ezsem segít
hát az adatoknak már úgyis mindegy rajta, leszedni nemtudtam, de elkezdtem reggel nyomatni a maxtoros full mély törlést (ami teljesen 0ra ír mindent) de mire hazaérek suliból látom hogy ilyen meg olyan hiba és 1/3 ánál nemment tovább a format, a boltos csávó aztmondja tuti valami hardveres hibája van.
de átment rajta 1 gyors format meg az 1/3-a üres, amilyen drágák a visszaállítások gondolom nem azzal szórakoznak majd hogy a maradék szemétből kiderítsék mik voltak rajta (legalábbis bízok benne)
csomagolásnak egy egyszerű buborékos borítékot gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged