Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeSanto
őstag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Ott van hogy beállítás.
Nekem működött mert a hulladék vinyómat meglestem akkor le volt húzva.
Feltoltam a csúszkát, bezártam és következő megnyitáskor már max teljesítményen volt.
Azt tudom hogy nem minden hdd-támogat ha minden igaz. -
DeSanto
őstag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Az információ fülnél lehet.
-
DeSanto
őstag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Szia!
A HDSentinelnél le volt húzva az akusztikus beállítás de hiába állítottam vissza.
Olvasás 63MB/s írás 1,2MB/s crystalmark szerint.
Cseréltem sata kábelt, másik vinyót is raktam rá de azzal minden rendben van.Sosem láttam még ilyet hogy írni nem tud egy vinyó....

-
[HUN]Dani
őstag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Sajnos nincs itthon másik vinyóm, de mindenképp kifogom próbálni másikkal is. A kábeleket kicseréltem, máshova dugtam, de semmi.
-
liksoft
nagyúr
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Tesztelni gépet, winyót. Ez pont olyan, hogy ott és akkor kell eldönteni mit és hogyan.
A csatlakozókat tudod próbálni, egyébre meg a fenti miatt nem tudok javasolni semmit.
-
liksoft
nagyúr
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Lehet csatlakozó. De más is. Ennyi kevés.
-
>>>W!nman*
tag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Erre senki nem tud semmit?
-
Altradan
tag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Ühüm, megvan, és kit kell nézni pontosan?
-
>>>W!nman*
tag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Közben sikerült életet lehelnem bele. Kiszedtem, állítva van most bekötve és működik. Most mentek le róla minden fontosat...
Milyen progikkal lehetne megnyúzni a vinyót HDD Sentinelen kívül? -Most 1 dvd-írása közben ment el belőle az áram... HDD Sentinel meg csak lapít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi