Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Gheldin
üzenetére
Ha kompromisszum képes vagy akkor igen, mert pl. a DVD író nekem semmire sem kell már egy gépben sem szal annak a helyén jól érzi magát

djculture: Nincs annak a minőségével akkora gond mint amennyire szidja mindenki! Nálam több darab is megy évek óta (4-5 év) és jól érzik magukat csak egyet csapott agyon egy tápegység addig a 4 éves koráig teljesen jól hibátlanul működött nagyjából 20 órás napi igénybevétellel. (na igen lassúcska darabok, de amiben volt/van ahhoz bőven elég)
Most vettem egy Red-et kíváncsi vagyok ez hogy muzsikál majd. -
kigyi_23
addikt
válasz
Gheldin
üzenetére
Nézd azért 55Mbit torrenten nem rossz sebesség mondjuk ott már a szeleteket kell írni rendesen ide oda. Mivel ez nem folyamatos írás hanem "össze vissza" a winyó felületén történik, hát előfordulhat ilyen malőr nem biztos, hogy egy notit pont erre készítettek fel
Ettől függetlenül azért lehetne gyorsabb is főleg egy i5-ös procival szerelt masinában. A folyamatos olvasási és írási műveletek úgy tűnik lefoglalják a winyót rendesen. Ezért raktam a notiba én pl egy másik winyót arra töltök le, ha azon a lemezművelet magas válaszidőt is eredményezne akkor sem zavarja a rendszer működését. 1 winyóval ez pont azt a problémát szüli ami ellen én ezt léptem bár nem futottam még bele csak volt másik és beleraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Kingston A400 480GB (garanciás)
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ettől függetlenül azért lehetne gyorsabb is főleg egy i5-ös procival szerelt masinában. A folyamatos olvasási és írási műveletek úgy tűnik lefoglalják a winyót rendesen. Ezért raktam a notiba én pl egy másik winyót arra töltök le, ha azon a lemezművelet magas válaszidőt is eredményezne akkor sem zavarja a rendszer működését. 1 winyóval ez pont azt a problémát szüli ami ellen én ezt léptem bár nem futottam még bele csak volt másik és beleraktam.