- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
HS 2142 #47137 üzenetére
Az a Intel Rapid Start más lesz. Van Intel® Rapid Storage Technology szoftver is az alaplapodhoz. Bocs, én nem írtam a teljes nevét.
"Driver" fül alatt "SATA RAID/AHCI" kinyitásával találod meg. Itt a letöltőlink:
[link]
De vannak ott más szoftverek is. Ha a Rapid nem jön be, akkor próbáld ki azokat is, bár nem tudom, hogy mire valók. -
csadi0011
őstag
válasz
HS 2142 #47134 üzenetére
Szia!
Nekem hasonló problémám van, de nekem az alaplapom miatt jön elő. Van egy csatlakozó, amibe ha dugok valamit, akkor egy másik csatlakozón lévő adattárolót nem lát a windows. Le kell töltenem az Intel Rapid szoftvert, hogy felismerje ezt a portot a windows, különben nem látja. Nekem az alaplapom hivatalos oldalán a letöltésekben ott is van. Nézz rá a te alaplapodra is, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest