Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r-chee
őstag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Vásárlásban talán fél év van köztük, de gyártásban lehet, még egy nap sem. Csupán a most haldokló kevesebbet ment még. Ugyan ez elnagyolt kijelentés, de elektronikájuk ránézésre tök ugyan az, gyártójuk, s típusuk megegyezik, és kapacitásuk is. Csak azt nem tudom, elektronika tárol-e valamit a merevlemezek aktuális állapotáról (értem ezalatt a formázottságot, kihasználtságot, szal fizikai jellemzőket), amik kizárttá tegyék az elektronika cseréjét, ha az lehetséges.
Ottó58: Ja, ezt láttam már, tanulságos egy dokumentum film.
-
McDog
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Próbáld meg nem a rackben, vagy annak darabjaiban... formázni, hanem az alaplapra dugd rá egy formázás erejéig. Így is eldobja a partíciót? Ha eldobja én nem erőltetném, nehogy egyszer fontos adattal dobja el, ha sikerül a formázás, akkor csak a rack miatt nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyáron 43-44. E fölé csak rövid időre illik engedni