Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Buhh ez tipikus házrezonálás. Fogadjunk, hogy ha kiveszed a vinyót semmi ilyesmi hangja nem lesz
Ha így van cseréld ki a másik vinyóval, helyezd át őket, keress olyan pozíciót ahol nem rezonálnak be. Ha periódikus akkor biztos,h erről van szó, mert a 2 vinyóban csak a fordulatszám állandó... Milyen házad van? (ha táppal vetted akkor milyen táp?) -
Kernel
nagyúr
Búgásnak semmi köze az állapothoz vagy áramellátáshoz. Főleg kéttányéros merevlemezeknél észlelhető, ezeket ugyanis nem egyszerű gyárilag tökéletesre centírozni, így forgás közben "bebúg". 7200-es fordulaton főleg.
Ettől még akámeddig működhet hibátlanul, valószínűleg garanciába sem fogják kicserélni, vagy nem tudom, meg kellene kérdezni.
Nekem is vannak ilyen vinyóim, csak engem nem zavar, mert egy fal választ el a géptől. (Nem díjazom a monoton zajt, ezért falátfúrás módszerével hárítottam.) Egyébként ez a búgás igen makacs dolog, minden átveszi, berezonál tőle, amivel csak érintkezik. Vastag szivacsalátéttel vagy rugalmas felfüggesztéssel lehet esetleg szabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha így van cseréld ki a másik vinyóval, helyezd át őket, keress olyan pozíciót ahol nem rezonálnak be. Ha periódikus akkor biztos,h erről van szó, mert a 2 vinyóban csak a fordulatszám állandó... Milyen házad van? (ha táppal vetted akkor milyen táp?)