Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Értem, köszi a választ!

Az 500-asom nagyon halk, és az 1 Tb-s meg feltűnően nagyon hangos. Ennyivel biztos nem kéne hangosabbnak lennie :S
Amikor a bios keresi az eszközöket, általában nem találja az új winyót, ha egy idő után ki is írja, hogy IDE Hard Disk, utána befagy akkor, amikor kiirná a modellszámot /persze az 500-asomról kiirja/. A Windows szintén nem ismeri fel.
Nem hiszem, hogy bios lenne régi /rev. 0802 van benne/, mert akkor nem az lenne a hibajelenség, hogy baromi hangos. És még valamit el is felejtettem írni: amikor a bios keresi a winyót, akkor kattog kb. 5-6-ot, mint amikor a tápegységet elveszik tőle. Szerintem ha bios lenne a hibás, akkor olyat csinálna, mint pl. Gigabyte lapoknál, hogy az 1 Tb-ből 33 Mb-os ismer fel, stb.
Szerintem marad a szervíz. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A400 480GB (garanciás)
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest