Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
asysoft
üzenetére
Fejlemények: lefuttattam a Samsung diagnosztikai programját (mivel "egy mérés nem mérés", rögtön 3x), hibát nem talált. Ezután megpróbáltam firmwaret frissíteni, de a legújabb volt rajta. Miután a Vista megint elszállt, kiszedtem a gépből, ment vissza a régi jó Hitachi-problémám ezután maximum a kapacitás szűkösségéből adódott

Létezhet az, hogy rossz a HDD, csak semmi nem képes detektálni (Vista bootloaderen kívül
), esetleg egy csúnya inkompatibilitási problémába tenyereltem bele? Csak, hogy merjem-e nyugodt szívvel külső "backup" merevlemeznek alkalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Path of Exile (ARPG)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OTP Bank topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), esetleg egy csúnya inkompatibilitási problémába tenyereltem bele? Csak, hogy merjem-e nyugodt szívvel külső "backup" merevlemeznek alkalmazni...