Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
válasz
Wagelux
üzenetére
Ha mindjárt első indításra csinálta, akkor lehet ez le esett a kamionról, de ez esetben szó szerint értendő. Én egy WD40PURZ-vel jártam így. Nekem letapadt fejjel érkezett. Na most hogyan mutatod meg a hibát, ha be sem indul a meghajtó? Szakszerűen megadtam neki a hidegindítást mert magától nem indult. Amúgy nem jelzett először semmi hibát, pedig kezdtem rá másolni az adatokat, de gondolta ez már így zsákba macska. Aztán kitaláltam, hogy Sentinellel csinálok egy teljes inicializálást, ha túléli akkor megmarad. Elindítottam, mondanom se kell eltartott majdnem egy napig, mert még 1 TB-ig sem jutott de már lett néhány 10000 hibás szektor, meg szép nagy raw read/write error rate érték, így már biztosan lesz mire hivatkozni.
Javaslok neked egy full teleírást és vissza olvasást, hogy kiderüljön van-e még hiba rajta, mert nem tudom 8 hibás szektorral már hibásnak számít-e, meg az első 3 napban biztosan azonnali cserét kapsz szerintem, legalábbis nekem az Aqua-nál így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest