- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929 #41817 üzenetére
Szerintem pedig elég jól látható. Itt egyértelműen közli, hogy IDE HDD esetén ezt kell használni:
Itt is egyértelmű:
IDE Host -> SATA HD vagy fordítva:
A fekete panelon, ami egyébként újabb gyártmány, fordítva van.
USB átalakító is használható, csak az jobban bekorlátozza a sebességet, továbbá mobilfiókhoz nem is tudom használni, mert van egy olyan sajátossága, közvetlenül a merevlemezbe kell dugni.
Legalábbis, ami nekem van:
Annyira érzékeny a fiók által közbeiktatott vezetékezésre, hogy ettől adatátviteli hibákat produkál. Sőt, nekem hibás szektorokat is dobott az egyik lemezen, aminek egyébként azóta sincs semmi más baja. Csak épp ott virít 27 áthelyezett szektor és 7423 kapcsolati hiba. Szerencse, hogy ennek a kis HDD-nek amúgy sincs már használati értéke.
Tesztjeim során bebizonyosodott, hogy ezek a hibák csak akkor növekednek, amikor mobilfiókon keresztül dugtam össze.
-
liksoft
nagyúr
válasz
ArpiCBR929 #41817 üzenetére
Szakembernek sem tiszta sokszor. Viszonyítás kérdése, a gyártó honnan nézi. Csak a teszt mondja meg, tudod-e használni, és milyen beállítások mellett. Viszont mivel régi cuccokról beszélünk, kérdéses lehet, a tápegység bírja-e majd a nagyobb terhelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest