Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Thunderzolee #38866 üzenetére
Azt láttam, hogy nem megy 24-ben az üzemórák számából és az össz. leállás/indulás arányából. Én is megtartom általában a letöltött dolgokat, de a kliensnek saját logikája van; a gyorsabb feltöltőket részesíti előnyben, ami érthető is, na meg akik közelebb vannak( helyi peer?).
De gondolom induláskor azért az összes fájlt lecsekkolja minden alkalommal.
Ami szembeötlő volt a SMART adatoknál vagy legalábbis furcsa, az a "G-sense error rate" 3436, azaz a mechanikai behatások száma. Szokott lenni tízes nagyságrendbe laptop vagy külső lemeznél, de ez több mint érdekes.
A belinkelt irodalommal azt is akartam mutatni, hogy spontán, vagyis tőlünk független is elromolhat a lemez, mondjuk rossz tárolásból stb.
A µTorrent lemez cache beállításaival kapcsolatban nekem is csak sejtéseim vannak, vagyis nem találtam konkrét leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós kamerák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Filmvilág
- PlayStation 1 / 2
- Mini-ITX
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest