Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.T.
senior tag
Nekem régi alaplapommal volt ilyen gondom hogy az egyik vinyóra irta ezt (3db vinyóm volt benne) és 5x cseréltem kábelt nem változott semmi a 6 sata foglalatot mindet kipróbáltam csak arra a vinyóra írta a hibát a HD sentinel, de mindig működött a gép vele csak írogatta a hibát meg néha nem indult a gép (kb havi 2x).
A fejlemény az volt hogy kb 1.5 év után az alalplapomon egy feszstab IC kiégett átgette magát a túloldalra
Hála az égnek mindenem túlélte és a vinyók átkerültek másik gépbe ott aztán semmi baja sem volt az adott vinyónak.......... -
Zolee11
senior tag
Nálad elég sanszos az alaplap hiba.
Vegyél egy normálisabb sata kábelt, és ha azzal is növekedik a hibák száma, akkor egyértelmű, hogy az alaplapi vezérlővel van a gond, vagy fizikai sérülés történt az összeköttetésben a vezérlő és az alaplapi csatlakozók között (kontakthiba, szálszakadás).
Ezt mással nem igazán lehet tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő