Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Aha, így már világos.
Én ezt az egészet úgy fogtam fel, mint egy megelőzés. Ha felrakom akkor megelőzöm a problémák. Ezek szerintem nem.
Mert azt nem akartam volna megvárni, hogy elromoljon a winyóm éles használat során mert az nem lett volna a legjobb.
Egyelőre minden stimmel vele, a sebessége is oké, SMART is helyesen írja a 65 MB cache-t és a HD Sentinel is 100/100-at ír. Bár néha kicsit fura hangot ad ki (számomra fura), de lehet csak meg kell szokni ennek is a hangját, mert más mint az eddigieké.
Valamilyen programmal ki lehet szűrni hogy van e valami hibája a winyónak? Ha a HDS 100/100-at ír az már elég?
Egy HD Tune error tesztet végigfuttattam rajta, de nem talált egy rossz szektor sem.
Most már viszonylag biztonsággal pakolhatok rá egy os-t és fontosabb adatokat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO 1TB 2.5 Sata OEM SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő