- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qMAGICq
tag
Értem. Akkor a page file nak nem lehet köze hozzá?
Igen tudom hogy mindegyik kerreg, a régi maxtor 5400RPM es vinyoimank
volt legutóbb ilyen hangja amiknél tök nomrális volt.
Csak aztán seagate barracudát használtam és annak is volt, de alig hallatszott ki a gép alaphangjábol ha töltött.
Most halkabb a gép és lehet hogy a WD3200KS meg hangosabb..Jelszót nem lehet valahol változtatni a forumhoz?
-
-
-
Henryk
aktív tag
köszia gyors válaszokat. =)
másik gép egy p1es ami itthon van, az tuti nemlesz jó mert sata-t még nem látott =/
több vinyó van, és nem ez volt a rendszer (még jó..)csak egy tároló
sajnos nem igazán mondható működőnek a fagyás miatt.
azt nemtudom hogy maga a seagate vállal-e garancia mellé adatmentést, erről eddig nem találtam semmit, pedig úgy illene ha az új vinyóra átpakolnák a régi tartalmát, de még csak egy Magyar telefonszámot sem találtam ahol érdeklődni lehetne, kis homályban vagyok a csomagküldésnél is, ez az első ilyen cuccos amit gyártónak kell visszaküldeni. -
Henryk
aktív tag
köszönöm,
hasonlót olvastam a maxtor, vagyis seagate oldalán, végigmentem a visszaküldési kitöltögetős lapokon, meg is találtam, 2009ig garanciás még.
valami olyat irtak hogy amikor megkapják letesztelik és full leformázzák utána, meghogy előtte mentsük le az adatokat.. de ha nemjó hogy mentsem le? az oldalukon nem találtam erre való programot, van valami ilyen? -
-
mycso
veterán
Drverekből ugyanazok vannak fent, mint a régebbi rendszernél.
DVD-író lehúzást még nem próbáltam, de nem is fogom, mivel azt is szeretném használni, no meg az előző felállásnális bent volt a rendszerben a dvd pörkölő.
Bár most kiváncsiságból lehet leszedem, hogy úgy mit mutat.
-
bogarfx
aktív tag
És akkor evvel a zip fajlal mit csinaljak ha kicsomagoltam?
Csak felinstalalom a windowsra?
Megnéztem a jumperelést de nincs olyan hogy csak serial ata 1bemenjen
Uj wint akarok feltenni es arra kellene valami megoldas hogy felismerje a winxp telepitoje.Mas winyot nem fogok hasznalni csak ezt es csak ez van bedugva amikor telepitem akarnek -
-
Integra
titán
az lesz most
msn-re felvettelek.még jó hogy két gép van...
akkor kapnék hülyét ha a noti nem lenne és úgy kéne ide írni meg tesztelni közben...
ja meg most látom hogy az lba számok változtak, és van ahol a szám után / van és van ahol - van. ezek jelentenek valamit?
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
Sajnos nyakat nem látok Nálad, így a fővételt inkább hagyom.
Én inkább garanciálisat tudnék javasolni. Mellette folyamatos archiválási rendszer használatával a fontos adatokról. Ebben az esetben már igazából szimpátia kérdéssé válik a winyó vásárlása (kivétel a Raptor vagy SCSI esete). -
liksoft
nagyúr
Olyannal már találkoztam amelyik nem egészen egy év alatt 60 fok körüli hőmérsékleten deformálódott. Olcsó műanyag. Szerencsére nem jellemző. Viszont ha megnézed, a SATA csatinál két anyagnak kell hibátlannak lennie. A műanyag háznak, és az érintkező lemeznek. Ezek közül bármelyik deformálódik melegre áramra (az áram ugyebár a fém csatlakozót gyengíti), már nem korrekt az érintkezés. A jó öreg Molex csati szidható, de már közepes anyagtól nincs ilyen gond. Egyébként elég az autókra gondolni. Ott is a sarura felcsúsztatható csatlajozó a két szélén vissza van hajtva. Vagyis egy anyag, két érintkezés segítő rugó. És tönkre szokott menni. Igaz, a számítógépben nincs olyan mostoha körülményeknek kitéve egy csati, de ezeket a tényezőket nem szabad elhanyagolni. Csúnya meghibásodások lehetnek. Elég a tápkábel toldókra gondolni, mennyi baj lehet velük, vagy a fiókok többszörös tápellátása. Hány winyó halt már meg fiók miatt.
-
liksoft
nagyúr
Csak ne a melegedésre deformálódót fogja ki. Ugyanis akkor fél-egy év alatt kritikusra fog gyengülni az érintkező rugóereje. És ezt megspékelve dohányfüstös levegővel (erőteljes felületi korrózió), máris kész a kontakthiba!
Szerk: A Molex csőcsati legalább teljesen fém!
[Szerkesztve] -
rrobos
csendes tag
- Amikor telepítettem a sata2ön az xp-t, csak az volt bekötve, nem is volt gond egyből felismerte biosba, xp, stb.
- utána lekötöttem, és csak pata volt felkötve 2db pri master+pri slave-en, úgy is ment
- majd sata2 + pata pri slave-es vinyó, (tehát nem a régi bootos) így is ment
- de sata2 + pata pri master (régi bootos winchi) + pata pri slave-es vinyó, sípolás, fekete képernyő. Az, h most, h volt a sípolás passz, de sztem 1 hosszú és utána 2-3 rövid sípolás, de ebbe nem vok biztos.
Nem kell a régi pri masteres vinyót átjumperelni, nem ez a baj? Vagy akkor, h kell működtetni sata-s és pata-s vinyókat egyszerre? -
rudeee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Videó stream letöltése
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest