- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi laptopom, 5 éves, azóta nem volt benne merevlemez cserélve, ami egy 320 gigás SATA-2 Western Digital. Tegnap elkezdte azt csinálni, hogy nem akart bebootolni a win7 (logónál fagyott le), mondom király, akkor kuka a HDD. Csakhogy meglepetésemre pár perc múlva elindult.
Ma délelőtt kapcsolnám be melóhelyen, megint nem jó, a win7 le is futtatott egy CHKDSK ellenőrzést, ami talált és javított pár hibát, majd szépen elindult.
Most már nem dőltem be neki, letöltöttem az itt többször javasolt HD Sentinel nevű programot, csináltam egy hosszú és rövid tesztet is, de azt írja, hogy kondíció 100%, a merevlemez állapota hibátlan.
Akkor most mi van?Amit talán okolhatok, egy véletlenül megszakított windows-frissítés, ez pont a hiba előtti utolsó kikapcsolásnál történt, csakhogy tipikusan olyan tüneteket produkál a gép, ami a vinyó halálát jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest