- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
a problema egesz x aktas.MSI k7n2 delta ILSR alaplaprol van szo.a rendszer HDD-t IDE3 ra kotve hasznalom(pata),mivel van par optikai meghajtom, es igy tudtam a rendszert osszerakni.a minap vettem eszre hogy a HDD led-em megszunt mutatni a HDD aktivitast.minden jol ra van dugva az alaplapra (HDD led kivezetes stb), probaltam kabelt cserelni, meg minden nem mukszik.ugyanazzal a kabellel ugyanez a HDD jol mukodteti a HDD-led et IDE1-en, IDE2-on. a lapra meg szuk harom ev gari van.beszeltem a kiskeressel , o azt mondta ha gondolom kuldjem vissza a lapot, de mivel ez a hiba ''alapvetoen nem befolyasolja a mukodest (????!!!!)'' nem tudja kicserelik e a nagy kerbe (vagy akarhol).nagy elektros langeszek azt mondtak okvetlenul kuldjem vissza a lapot, mert valszeg valami szakadas lehet benne ami eloidezhet kesobb olyan hibat ami alapvetoen befolyasolni fogja a rendszer mukodeset, illetve nem mukodeset.
az erdekelne, elsosorba hogy van e valakinek valami otlete amit esetleg meg nem probaltam ki es nem jar garancia vesztessel ha kiprobalom, a masik meg az hogy van e valakinek ilyen garis tapasztalata, vegul is tudom hogy csak egy pittyego led (amugy nagyon halvanyan par masodpercenkent bevillan, de a HDD mukodesehez koze nincs a halovany pislakolasnak), de alapvetoen en egy tokeletesen mukodo alaplapert fizettem 30000 hu forintot.
hja es szerintetek megeri visszakuldeni?kisse ''messze lakok''' pesttol es ott lett veve.szal tok tanacstalan vagyok.
elore is kosz az epitojellegu hozzaszolasokat es a jo poenokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest