- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Hát még újoncok vagytok...
-
Stylewars_kp
őstag
Hát ez eléggé egyértelmű volt, hogy ők ketten nem kamuznak hanem csak egyszerűen
kinyiffant walami érzékelő és ezért mutat az everest ilyen hihetetlen értékeket!... -
Stylewars_kp
őstag
Nah hidjétek el daninak hogy 6 fokot mutat az everest neki!!!
bár sztem csak az everest tökölődik nem pontos adat sztem tönkrement walami érzékelő! -
Stylewars_kp
őstag
szerintetek ha kirakom a gépből a vinyát külső házba akkó melegeb or hidegebb lesz-e?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
bonyolult #723 üzenetére
wan egy elvetemült ötletem mégpedig az hogy a gépházból kivenni a sztámítógépet és beleoperálni a hűtőbe!!! figyi nem olyan hülyeség gépházat eladod egy szutyok orosz
gyártmányú hűtő 3000 huf ért már megkapod! átvested feketére festesz rá pár db. lángnyelvet és máris lesz egy hihetelen nagy gépházad és egyben egy jó hűtésed!
bár lehet hogy a kábeleknek nemtenne jót meg a tápnak.... :DDD :D ;] :W :DDD
szabadalmaztatom! made by simi féle hűtés! -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bonyolult #719 üzenetére
Szerintem nem kell attól tartanod hogy pörgő/mozgó alkatrészek tágulnának wagy
bármi bajuk is lenne mert max. 35-38 foknál nem fog meghajlani egy vinyó belső alkatrészei,ha meg annál nagyobb a hőfok akkó sztem már bajok wannak mert akkor leég wagy mitomén.Sztem egy átlagosan 30-35 fok a normális.Amit mutatnak a programok azok csak naggyából igazak wagy eggyáltalán nem! énszerintem a csippet érdemes hűteni,
deviszont szerintem ha wan a gépedben 7-8 ventillátor az bővenelég minek még a vinyóra is
deha zárta gépházad akkó nemártana rá egy vinya hűtés, főleg ha 5-10 órákat megy a gép. -
Stylewars_kp
őstag
Walaki tudna olyan progit amivel normálisan le tom mérni a vinyóm,alaplap stb. hőmérsékletét? home everest kivételével! köcce!
-
Stylewars_kp
őstag
Ha hiszitek ha nem ez zsír komoly Everest Ultimate editionnal mértük! semmi extra hűtés nincsen a gépben egy raidmax ninja gépháza wan azon van 3 db venti lehet hogy az lehűtötte!
Az a 40 es samsung még sose volt 25C° feletti hőmérsékletű! -
Stylewars_kp
őstag
Ismerősöm Samsung 40gb-s winyája egyik nap 6 óra gépezés után 3c° -os volt!!!!!!!!!
-
Stylewars_kp
őstag
De most szerencsére megjött az új gépházam és ebbe már 3hűtőventi van ez már küldi ki a meleget!
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem csak egy Maxtor DiamondMax plus 8 30Gb-s vinyóm van de ez is lazán szokot lenni 37-38 fokos
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest