- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaib
csendes tag
Kár hogy nincs digit gépem. Nem széles, hanem vastag. Nem a 3,5-es méret változna hanem a nem tom hogyan mondani. Hanem a vastagsága. (Nem 2,5 cm vastag szelet kenyerem van, hanem 2,7 cm-es, mert megkentem margarinnal.
És ez a vastagság már nem fér bele a kenyérprítóba, mert oda csak a 2,5 cm-es kenyér megy bele.)
Na ez itt már lehet hogy off. -
plaib
csendes tag
Aha. Ez jó. Nekem nem iylen a 3,5-es hely se, mert minden ''unit''-nál van egy kiálló akarámi és pontosan vinyó vastagságot lehet becsúsztatni. Van itt nálam két hűző kölcsönben, hogy kipróbáljam őket, de emiatt nem tudtam berakni ezeket sem.... Mondom, hogy nem ok ez a ház. Lehet hogy kereshetem a ház topic-ot is.
-
plaib
csendes tag
Köszi. A hűtő halk? Mennyi volt a hőmérséklet hűtés nélkül? Ahogy elnézem ezt a hűtőt az 5,25-ös helyre kell betennem... meg vannak ilyen kis kiálló tartók a amik megtartják a vinyót... szal 3,5-es helyre nem tudom így majd berakni. Csak ha veszek beépítő keret és beteszem az 5,25-öshöz.
-
plaib
csendes tag
Ohhh le van szedve a ház oldala... Milyen hűtőt kell vennem a vinyóra vagy milyet a házba?
www.maxtor.com-on ''operating temperature 5 to 55''
Mi az amivel le lehet szabályozni a vinyó sebességét és halkabb is lesz - azon kívül hogy kikapcsolom a gépet? (A régi alaplaphoz volt egy intel application accelerator abban ezt meg lehetett oldani, de ehhez nincs...) -
plaib
csendes tag
Hi!
Maxtor 6Y120P0 (120 Gb, ATA, 8 Mb cache)
Ebből van kettő + egy gagyi codegen ház melyben nincsen hűtés.
A vinyók hőmérséklete jelen pillanatban: 54 és 56 fok
Parázhatok vagy már ne, mert hamarosan végük lesz. Mi az igazi megoldás és a a megfelelő hőmérséklet a jelen időjárási viszonyok mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest