- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ha közvetlenül a venti elé rakod a kezed, akkor meglehetősen hideg levegőt fúj ki, még ha 30C os levegőt szív be. Szerintem ez normális érték. Az enyém nem hiszem, h alul mér. Venti nélkül Maxtor 60C-os volt, ha ez alulmér, akkor maga a vinyó még melegebb lenne, és akkor az a vinyó megdöglött volna. Szerintem.
Bővebben: link 350KB
(ezt még a régi GT 4350-es hűtőmmel mértem. Most full réz zalmannal melegebb, de halkabb)
[Szerkesztve] -
Ben Cseng
tag
Attól, hogy a Samasung Pumáknak hírősön szar a hőszenzorjuk.
Nekem is SP0802-esem van és bekapcsoláskor 13 fokot mutat, holott a szobában eleve 23 fok van. Egyébként én így szoktam hűteni magam meleg nyári napokon. Ja, ja a tudattal.
Bekapcsolom a gépem, megnézem a winyó hőmérsékletét: jééé 13 fok - majd elégedetten hátradőlök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Dacia topic
- Suzuki topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest