Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Figyelembe véve, hogy két hete, amikor a posztot írtad, sokkal hidegebb volt, mint most, nagyjából reálisnak tűnnek a mért értékek. A Samsungnál talán csalhat lefelé 4-5 fokot. Hűtés nélkül egy kicsit keveslem a hőmérsékletét.
Nálam most az alábbi értékeket mutatja a gép, 28 fokos szobahőmérséklet mellett:
- Hitachi 7K1000.B: 35°C
- WD WD15EADS (5400rpm): 33°C
Egymás alatt van a két hdd egy CM rekeszben, amit egy kicsit átalakítottam.Sajnos muszáj voltam az egész racket darabokra szedni, mert teljesen alkalmatlan volt arra a célra, amire eredetileg szántam, nevezetesen a winchesterek rezgéseinek elnyelésére. Jelenleg gumis rögzítéssel vannak benne a hdd-k, ami azért lényeges a hőmérsékletük szempontjából, mivel nem tudnak hőt átadni a ház fém részeinek. Ez nem igazán előnyös, de legalább a rezgést is sikerült teljes mértékben kiiktatni. Az ideális hőmérsékleten tartást pedig megoldja a kicsit hangos CM ventilátor helyére szerelt 12 centis Coolink SWIF 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest