Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #918 üzenetére
Igen tud. Úgy hívja a magyar fordítású verzió, hogy Média könyvtár... Mondjuk én speciel nem használom, jobban szeretem a Média intézőt. (Mappába be, mappába be, videót elindít... Gyakorlatilag kitallózom a PC-n.)
Mindenesetre valamelyik "normális" H264 kodeket nyomasd alá, mert az iMedianHD-nak a KMPlayer az alapja és nem igazán használja a kétmagos prociban rejlő erőt... Nekem is a CoreAVC-t kellett aláraknom, az normálisan elosztja a terhelést a magok között. Az iMedian meg csak az egyik magot terhelte, de azt annyira, hogy elcsúszott a kép és a hang...
-
iMaverick
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #916 üzenetére
Szia Alvin_ti4200! Az iMon-hoz járó szoftvert (iMedianHD) akarod majd használni? Csak azért kérdem, mert nálam az iMon UltraBay-jel használva nem tudtam megoldani a DXVA-s gyorsítást. A CoreAVC-vel hajlamos együttmenni, de akkor is jobb lenne a DXVA. (Leglábbis szerintem. A CPU sok minden mást is csinál menet közben.)
-
PuMbA
titán
válasz
Alvin_ti4200 #893 üzenetére
Core2 Duo E5200 2.50/2M/800 ,ennek bírnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest