Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasrc

    tag

    válasz Khaosz55 #33104 üzenetére

    Így van nálam most beállítva:

    A legnagyobb különbség, amin változtattam, az talán jobb oldalon az alternative histogram bekapcsolása. Egy pöppet világosít a csúcsfényeken.

    A lum_method továbbra is ízlés kérdése szerintem. A sep custom, a norm, a max mind jónak tűnik, egyikre sem tudom azt mondani, hogy van közöttük legjobb vagy legrosszabb. A különbség a nagyon szaturált színeknél és a csúcsfényekben van, ahogy nézem.

    https://imgsli.com/MTUwOTk2/0/1
    (lényegi rész: háttérben a függöny)

    A dumb+hue-t is beraktam az összehasonlításba érdekességképpen. Az olyan értelemben jó, hogy természetes képet ad, de deszaturálja a képet. SW sorozatoknál azt tapasztaltam, hogy ez közelíti meg legjobban az SDR kiadás képi világát, de csak emiatt szerintem nem érdemes fixre beállítani. A stim-et is csak érdekességképpen raktam be, mert az sem tűnik rossznak. A többit vagy nem próbáltam vagy világosítanak a képen, ami nekem nem tetszik.

    Ui.: Egyébként tényleg jó az imgsli, nekem is tetszik. :D Régebbről már emlékeztem rá, hogy volt ilyen képfeltöltő oldal, de csak azután találtam meg újra, hogy valamelyik av forumon így linkelte be a képét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák