Keresés

Aktív témák

• LilProphet

csendes tag

A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat. Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző. Lehet hogy túlmelegszik a kártya? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? A post végén képeket is mellékelek.

Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.

Íme néhány kép:

Bármilyen segítséget nagyon szívesen veszek, bár alapvetően azt szeretném megtudni, hogy ez hardver, vagy szoftver probléma-e. Ezer köszönet előre is!

Aktív témák