Aktív témák
-
LilProphet
csendes tag
A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat. Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző. Lehet hogy túlmelegszik a kártya? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? A post végén képeket is mellékelek.
Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.
Bármilyen segítséget nagyon szívesen veszek, bár alapvetően azt szeretném megtudni, hogy ez hardver, vagy szoftver probléma-e. Ezer köszönet előre is!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest