- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz
LilProphet #1 üzenetére
Használd a linkelt topikot légyszíves.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
LilProphet #1 üzenetére
Szia.
A karinak van topic-ja. Itt találod meg
A tanácsom egyébként a következő: tedd fel a 8.12-es driver-t, és catalistot, ha eddig még nem tetted volna meg. Több nem jutott eszembe, mivel én még ilyen hibákat nem láttam se nálam sem másnál. Unokaöcsémnél van a 2600XT-ém, és nála gyönyörű a GTA4.
-
AMD Power
titán
Itt a topicja... Elég lesz neked az is, ott kérdez rá.
-
LilProphet
csendes tag
A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat. Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző. Lehet hogy túlmelegszik a kártya? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? A post végén képeket is mellékelek.
Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.
Bármilyen segítséget nagyon szívesen veszek, bár alapvetően azt szeretném megtudni, hogy ez hardver, vagy szoftver probléma-e. Ezer köszönet előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest