Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
xviktorx #1124 üzenetére
Én azon használom, működik. Szóval van rá app, teljesen jó.
Ghostie: ez a hiba viszont nekem is meg volt. A trükk az, csatlakoztatni kell egy USB billentyűzetet a boxra (én vezeték nélkülit használok), aztán azzal ki tudod választani a szolgáltatót úgy, hogy az adott szolgáltató kezdőbetűjét benyomod a listában és akkor oda ugrik. Nekem így sikerült kiválasztanom és azóta is hibátlanul használom hónapok óta.
Próbáld meg, szerintem neked is menni fog.
-
Exian
addikt
válasz
xviktorx #1067 üzenetére
Cseheknél van szerverem, arról nem megy, az tuti:
"Can't access startfile http://www.hbogo.hu/"
Szóval nekem eleve be sem jön maga a weboldal, a fenti szövegre hivatkozva, de lehet, hogy a szerveren van gond, nem tudom. Mert ezek szerint Farkasnak bejön maga az oldal, csak a regisztrációnál bukik meg a dolog. De nekem be sem jön maga az weboldal kezdőlapja sem.
-
atus72
őstag
válasz
xviktorx #841 üzenetére
Mit és ki orvosol?
Laptopról böngészőben lett próbálva, elvileg él a vpn a kapcsolat, gyanús hogy a fizetős időszak óta van ez a jelenség. Lehet hogy nemcsak az ip címet nézi meg az HBO amikor belépünk? Van erre vonatkozóan valami információ?
Megkérdezem melyik vpn-t használja, lehet csak annak a magyar szervereinek ip címét bannolták. -
azbest
félisten
válasz
xviktorx #841 üzenetére
Az, hogy az új uniós szabály szerint ideiglenesen magával viheti a szolgáltatást az nem segít, ha folyton kinn használja esetleg
A konkrét esetben egyébként nem ártana ellenőrizni, hogy valóban vpn-en megy-e az adat. Az, ha a telefonon van mondjuk vpn és arról egy nem vpn-en lévő chromecastra küldi át (vendég móddal például), akkor persze, hogy nem megy. Nem hinném, hogy bármi különbség lenne a próbaidőszak és a későbbi hónapok közt.
-
-
Exian
addikt
válasz
xviktorx #693 üzenetére
Úgy szintén. Mondjuk nálam picit rosszabb a minőség box-on, mint PC-n webes felületen, ahogy írtam az előbb is. Viszont nincs akadozás, meg minőség visszaesés. Nem is az, hogy rosszabb a minőség, hanem picit szálkásabbak az élek. De alapvetően élvezhető, nézhető, még projektorral 2.5 méter átmérővel is
úgy szoktunk mozizni.
-
LouiS22
veterán
válasz
xviktorx #446 üzenetére
Ha lemaradtál volna a mai nap híréről:
Elindult a közvetlen, hbogo.hu-s regisztráció. Ez azt jelenti, hogy nem szolgáltatónál fizetsz elő, hanem közvetlenül az HBO-val szerződsz.
Sajnos az általad leírtak csak szolgálatói regisztrációnál igazak, közvetlen előfizetésnél nem.
-
azbest
félisten
válasz
xviktorx #403 üzenetére
Apple tv esetén egyébként a legújabb modellen is fut? Neten olvastam - bár lehet az amcsi változatnál - hogy régire létezett, csak a 4edik generációval az nem kompatibilis. Most kijöttek egy appal, de nemrég egy újabb apple tv is kijött. Ciki lenne, ha azzal megint nem lenne kompatibilis
Bár lehet az 5th az a 4th változattal kompatibilis visszafele, szerencséjükre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest