- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
castiels #396 üzenetére
írtam nekik FB-n, válasz még nem érkezett...
Engem is nagyon bosszant, szinte mindent felirattal nézek, de így élvezhetetlen. Nagyon sajnálom, mert maga a szolgáltatás nagyon jó lenne (nálam szinte teljesen kiváltaná a tévénézést), de ilyen CC támogatottsággal nem tudom mikor fogom feladni...
Még az is megfordult a fejemben, hogy csak emiatt veszek új TV-t, olyan típust, amin gyárilag van HBO Go app (Samu és LG).
-
csasaKKP
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
castiels #320 üzenetére
nekem magyarul indult, meg is lepődtem. Telefonról próbálgattam (mert a mi box cast módján aktiváltam hogy a béta verziót tegye fel, mert valakinél olyan cast receiver verzió van - és nem meg neki jól - amit elvileg nem is adtak ki... azt hittem az a béta). Böngészőből lehet más az alap.
-
-
törölt tag
-
azbest
félisten
válasz
castiels #283 üzenetére
Nálam sem magyar cc2-vel. Ha magyarul indítom el, akkor is angolra vált a cast. Lehet abban a formátumban lemaradt a magyar. (a böngésző lehet mást kap, mint a cast)
Viszont a telómon már nem panaszkodik root-ra (thor), pedig mintha nem lett volna app update. 5.0.1-nek írja továbbra is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
castiels #248 üzenetére
720p a max. a HBO GO-nál azt hiszem. Egyébként, igen, az érzékelt sávszélesség alapján váltja a felbontást (adaptív streaming). Mivel nálam is pixelesedik néha a HBO GO, arra tippelek, hogy az algoritmus, ami figyeli a rendelkezésre álló sávszélességet, nem egészen pontos, vagy akár magának a HBO GO-nak is lehet kiszolgálási problémái (túlterhelt szerverek és hálózat, nem megfelelő kapcsolat az ISP-kkel).
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest