- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #564 üzenetére
Akkor kell átmenni a hídon, amikor odaérkeztél!
(#563) moti07
A Stream Audióban mit ajánlottak hozzá? Netán ezt?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #577 üzenetére
A hangerő, pontosabban hangnyomás a betáplált voltok számától (is) függ. Tehát a leghalkabbhoz nagyon alacsony feszültség tartozik, bejáratásra nem alkalmas, illetve hetek kelenek hozzá.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zsubi
őstag
válasz #97950976 #640 üzenetére
QED vs. Oehlbach között szinte elsőre lehetett hallani a különbséget, viszont a QED vs. Inakustiknál már jobban kellett fülelnem és egy zenét többször meghallgatni hogy észre vegyem miben is másabb.
Mindenképpen a QED volt a legjobb a három közül de mindenki döntse el maga hogy neki megéri-e a 4x-es árat.
Ha lesz egy kis időm akkor teszek egy próbát PC-vel is mert a forrás most egy Samsung Smart TV volt USB-n FLAC zenével
A térrel egyik kábelnél se vagyok kibékülve nem érzem pontosnak ennek lehet az oka VDH The Skyline Hybrid hangfalkábel amit a napokban kötöttem be[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz #97950976 #643 üzenetére
Én is elveszettnek hittem a teret kábel csere után ,de hosszas állítgatás után sikerült némileg visszahozni. Persze lehet hogy még nem járódott be ,de érdekes hogy a kölcsön LX53 -mal minden a helyére került.....szóval szerintem az erősítő a ludas. Most hogy elkészültek a black out függönyök és azóta a kábelek is járódtak csinálok egy új mérést és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz #97950976 #643 üzenetére
Igen új még pár napja van csak bekötve. Olvastam ezt a tesztet nem írnak róla rosszat
(#642) migabi24: PC-ről optikain is ugyan ez a helyzet, ahol nagyon hallom az Michael Jackson-Thriller című számában az elején és a lövésnél.. Egy olcsóbb kábellel sokkal élethűbbnek hallottam ezeket a részeket de azok meg máshol véreztek el
(#644) zsoika: Nem mai darab az erősítőm de múltkor még hallottam ezeket a részleteket. Igaz azóta lakást cseréltem és lehet az akusztika is az oka mert még hiányos a berendezés kicsit
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #837 üzenetére
Csakis bizonyos kábelek kipróbálását tervezd, mert csúnyán ráfaraghatsz, ha többféle összehasonlítása helyett vakon és süketen megveszed bármelyiket. Nagyon jó a Heimdall 2, azt használjuk referenciaként, de eddigi tapasztalataim alapján nem minden rendszerben bizonyult egyértelműen jobbnak, mint egy felébe-kétharmadába kerülő.
Bizony durván eltérhet a kábelek hangja, ami felső középkategóriás rendszeren nem okoz tragédiát, de többmilliós, majdnem high end rendszerben baromi nagy baklövés. Én mindenképpen egy gyártótól származó kábeleket használnék mindenhová.
Például Kimber 12TC, ami kapható méterre. Mellé próbára hazavinnék valami komolyabb szereltet, hátha nem ütne el nagyon az olyannal csatlkakoztatott frontsugárzók hangja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #852 üzenetére
A legjobbak egyike a Synthesis One Array, ide sorolható egy Meridian összeállítás, arról nyomtatott cikkem jelent meg. A B&W/Classé felejtős, mert méltatlan, eszement elhelyezéssel és környezetbe került az a sok csodálatos hangdoboz és elektronika.
Mindegyik Revel kiváló a maga kategóriájában, de ha ártól függetlenül választhatnék házimozi rendszert, nem kerülnének szóba. Ez természetesen szubjektív vélemény.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #855 üzenetére
Egyszer hallottam D'Agostino erősítőt, egy életre elment tőle a kedvem.
A müncheni HIGH END 2019-en biztosan meg tudsz hallgatni Utopiákat, no meg a legalább annyira kiváló Magico hangdobozokat, nem beszélve a Soulution elektronikákról. Azok tényleg embertelen jók.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz #97950976 #857 üzenetére
Sonus faber Aida hangdobozokkal hallottam a D'Agostino erősítőt, rémes volt és nem csak szerintem.
A müncheni HIGH END-en (nem kell közéjük kötőjel) hallottam Soulution-Utopia összeállítást, Kubala-Sosna kábelekkel, az nagyon tetszett. A Naim és a Focal cégek között szoros a kapcsolat, azért társítják őket, nem biztos, hogy minden esetben szerencsés párosítás.
Ha a tesztelő barátja D'Agostinonak, nyilván nem fogja fikázni az erősítőjét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.