Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Ez sem teljesen fedi a valosagot mert pl a Roline az Designed in Switzerland. Tehat itt nalunk rakjak ossze milyen specnek kell megfelelnie aztan kinaban legyartatjak. Ha csak ebbol vonunk le kovetkeztetest ennyi erovel az AQ-t is kukazhatjuk mert az is kinaban keszul most mar.
Felre ne erts nem azt mondom ,hogy a linkelt kabel az ver mindent es szuper mert ugye valamiert csak nem kapta meg a plecsnit bar azt ugye filleres foscsikon is lehet latni szoval nem tudom az egyaltalan er e barmit is.
Lasd fenti tortenetet mod:ahol kabeleket keresgeltem (kicsit bele is faradtam
) 100-200 CHF -es kabeleknek sincs olyan certje. Es azert mondjuk azt tulzasnak tartanam ,hogy egy HDR opciohoz 200K HUF-ert kelljen kabelt venni.
-
Snoop-y
veterán
Mondjuk a Roline az pont nem egy kinai dzsunka de valoban nem egy tul ismert marka.
-
Snoop-y
veterán
nah jol van rendeltem egy premium certes kabelt semmi hokuszpokusz vagy vilagmarka review-ban mindenki dicseri megy a HDR 60Hz-en etc. Majd meglatjuk. 12 CHF volt...
-
-
Snoop-y
veterán
Tud valaki jo minosegu HDMI kabelt ajanlani ami tudja a 18Gbit/s -t ?
-
Snoop-y
veterán
En erre a reszre reagaltam:
"de kicsit aggaszt a kisebb átmérő"
Ha barmit is hallasz jot vagy rosszabbat azt nem az AQ kabelnek az atmeroje okozza majd.
mod: Amugy en egy Oehlback 6mm -es kabelt csereltem Rocket 33-ra. Semmi negativ valtozast nem tapasztaltam bar nincs abszolut hallasom de meg most is kb denever kategoria vagyok egy atlagemberhez kepest.
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
Na erre kivancsi vagyok talaltam egy local hifi boltot ahol el lehet hozni kabeleket tesztelni.
Lefoglaltam egy AQ Carbon-t meg egy Shunyata Venom-ot. -
Snoop-y
veterán
válasz
fehér_ember #268 üzenetére
Hjam azt nem irtam ,hogy keret az 100 EUR max
-
Snoop-y
veterán
válasz
fehér_ember #266 üzenetére
De ertettem azt is.
High res teljesen jol megy USB2-n -
Snoop-y
veterán
válasz
fehér_ember #264 üzenetére
Tipus ajanlast vartam csak a csatlakozot majd kivalasztom
USB ---> B kabelre vadaszom egyebkent.
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
NAS es DAC koze keresek USB kabelt.
Mielott nekem esnek egyesek ,hogy csak 1 es 0 tovabbitas es tokmindegy:
We all know, digital signal is just 1s and 0s, a voltage range corresponding to high level and low level. This might come as a surprise to some as well, but digital signal is just a sequence of analog square pulses timed at a specific rate. Thus a theory of “conductive wire” still applies to digital signal, except now we have to worry about jitter
-
Snoop-y
veterán
válasz
boroskarcsi #211 üzenetére
-
Snoop-y
veterán
Ennyi penzbol (te favoritod) elobb az erositot meg a hangfalakat cserelnem le.
Vadasznek egy regi Krell erolkodot meg lehet bevallalnek egy RS1B hangfalszettet (mondjuk ehhez vissza kene koltoznunk a hazba mert a lakasban nem ferne el
). A maradekbol meg maradna is kabelre sot meg egy vilagkoruli utra is szerintem
Milyen rendszered van ,hogy ilyen kabelekrol almodozol?
-
Snoop-y
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest