- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam én is az Ohelbach Opto SL 75-öt (ez csak rövidebb) egy 3000ft-os noname optikai kábellel összehasonlítva ([link], bár ez sem ér sokat, de többet mint az Opto SL), és az Ohelbach-nál a magas tartományban volt hiányérzetem nekem is, illetve mintha egy nagyon kicsivel a tér is kisebb lenne.
Bár ezzel a kábellel összehasonlítva nagyon kicsi különbséget hallottam, és többször megkellet hallgatnom hogy egyértelmű legyen. Lehet egy 20 ezer forintos optikai kábellel összevetve elég lett volna egyszer is meghallgatni, és máris egyértelmű lett volna az Ohelbach gyenge pontja. -
törölt tag
Akkor nem hiába hallhattam én is jobbnak a régi optikai kábelemet, ami egyébként egy noname valami [link].
Így van, az Oehlbach optikai csatlakozója alig tartja szinte. Amikor hozták az erősítőt és a hangfalakat, az Oehlbach optikaival dugtam össze a médialejátszóval, és az erősítőből gyakorlatilag félig kicsúszott, amit aztán nem vettünk észre, csak a hangzáson: nagyon erőtlen volt meg sistergett, azt hittem hirtelen hogy az erősítővel vagy a hangfalakkal lehet gond...
-
alphamooncam
őstag
Igen, érdemes.
Panelom épült 1972-74 .
Villamos hálózatra akkoriban, és még jó sokáig nem terveztek ekkora volumenű fogyasztótengert.
Eredmény, kötődobozokban megégett, amperszagú aluminium "kötések", ill. 20 éve, egy egész szakasz falban elégett kábel.Cél: Tehermentesíteni a többi ágat.
Csak a hm. berendezésiem összesen a több mint 1000W-ot tudnának ténylegesen felvenni a hálózatból, és ezt valahogy égés nélkül kellett megoldani.
Kb. egy hónapja lett kész az ösvényem. Nem kell nagy dolgokra gondolni, sk. falon kívül vezetett, 2,5mm2-es sodrott réz kábel, külön kismegszakítóra kötve, egy APC ( Schneider) túlfesz védővel.
Az ösvényen természetesen csak a hm.-hoz tartozó berendezések lógnak, semmi más.
Ha hangbéli, hallható hozadéka nem is lesz, már akkor is megéri megcsinálni, mert a lakótelepi lakásokat általános igényekre tervezték úgyhogy nagyonis ráfér a külön kör, csak a hifire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest