- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
alphamooncam #190166 üzenetére
Aha, hat ez vegig hazugsag.
Az volt a kiindulas, hogy honnan tudja a tv, hogy a vevo DD-t vagy DD+t tud. Nyilvan a valasz az lett volna, hogy nem kell tudnia, hiszen az spdif csak DD-t tud.
35: itt filoztal es megkerdezted az ai-t, hogy van-e ketiranyu kommunikacio kozottuk. Nem volt a valaszban, hogy nem is kell kommunikalniuk ehhez
#190139: Kerdeztem, hogy ha mar ennyit foglalkoztal vele, miert nem kerdezted meg pont azt a kerdest, amin filoztal, mert akkor megkaptad volna azt a valaszt, hogy nem tud az spdif DD+-t. Nem volt szo semmilyen hanyagsagrol, max odakepzelted, en nem is hasznaltam ezt a szot, csak te.
#190147: Azt allitottad, hogy feltetted azt a kerdest, de valojaban nem, beraktal rola kepernyofotot. Utana meg tobb hozzaszolasban pocskondiaztal.
Azota ezt magyarazod, engem vadolsz hazudozassal, mikor te csinalod.
Szerinted:
." Amúgy ha vetted volna a fáradtságot..."
De valojaban:
"Amugy ha vetted a faradtsagot"
Szoval en ertem, hogy felreertetted, meg le is irtad, hogy bekattansz a forumozastol, de miert kell ezt nekem elturni?
P.S.:
A #190135 számú hsz-emben karakterre pontosan ezt kérdeztem a Geminitől:
"SPDIF (Optikai) kábelen pl. egy TV és egy házimozi erősítő között, folyik-e olyan kommunikáció, hogy a másik milyen tulajdonságokkal rendelkezik."
Ezt módosítottad, csonkítottad a #190139 ben erre "" a TV honnan tudja, hogy a zsinór másik végén milyen, DD+ vagy csak DD képes a vevő", pedig nem is ezt kérdeztem.
Idezet a 190135-bol:Teszem fel a kérdést, akkor a TV honnan tudja, hogy a zsinór másik végén milyen, DD+ vagy csak DD képes a vevő, és neki akkor most át kéne-e konvertálnia azt, vagy sem, hogy az dekódolni legyen képes a hangfolyamot.
Ki is hazudik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged