Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz alphamooncam #190166 üzenetére

Aha, hat ez vegig hazugsag.

Az volt a kiindulas, hogy honnan tudja a tv, hogy a vevo DD-t vagy DD+t tud. Nyilvan a valasz az lett volna, hogy nem kell tudnia, hiszen az spdif csak DD-t tud.

35: itt filoztal es megkerdezted az ai-t, hogy van-e ketiranyu kommunikacio kozottuk. Nem volt a valaszban, hogy nem is kell kommunikalniuk ehhez

#190139: Kerdeztem, hogy ha mar ennyit foglalkoztal vele, miert nem kerdezted meg pont azt a kerdest, amin filoztal, mert akkor megkaptad volna azt a valaszt, hogy nem tud az spdif DD+-t. Nem volt szo semmilyen hanyagsagrol, max odakepzelted, en nem is hasznaltam ezt a szot, csak te.

#190147: Azt allitottad, hogy feltetted azt a kerdest, de valojaban nem, beraktal rola kepernyofotot. Utana meg tobb hozzaszolasban pocskondiaztal.

Azota ezt magyarazod, engem vadolsz hazudozassal, mikor te csinalod.

Szerinted:

." Amúgy ha vetted volna a fáradtságot..."

De valojaban:

"Amugy ha vetted a faradtsagot"

Szoval en ertem, hogy felreertetted, meg le is irtad, hogy bekattansz a forumozastol, de miert kell ezt nekem elturni?

P.S.:
    A #190135 számú hsz-emben karakterre pontosan ezt kérdeztem a Geminitől:
    "SPDIF (Optikai) kábelen pl. egy TV és egy házimozi erősítő között, folyik-e olyan kommunikáció, hogy a másik milyen tulajdonságokkal rendelkezik."
    Ezt módosítottad, csonkítottad a #190139 ben erre "" a TV honnan tudja, hogy a zsinór másik végén milyen, DD+ vagy csak DD képes a vevő", pedig nem is ezt kérdeztem.

Idezet a 190135-bol:

Teszem fel a kérdést, akkor a TV honnan tudja, hogy a zsinór másik végén milyen, DD+ vagy csak DD képes a vevő, és neki akkor most át kéne-e konvertálnia azt, vagy sem, hogy az dekódolni legyen képes a hangfolyamot.

Ki is hazudik?

Új hozzászólás Aktív témák