- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
Bi-amp-rol lenne par kerdesem. Megjott a Van-damme kabel, igy azon gondolkozom ha mar van lehetoseg akkor kiprobalom a biampot. Mekkora problema ha nem egyforma a ket kabel? Erdemesebb a jobb, vastagabb kabelt az also (mely?) csatlakozokra kotni, vagy nincs jelentosege?
-
leximester
tag
Az mitol van hogy a Denon 2300 magatol mas kimeneti formatumot valaszt mint a bemeneti? Pl a film DTS, viszont a DTS + Neural X lesz automatan kivalasztva, nyilvan tudom allitani, de kivancsi vagyok a miertre.
-
-
leximester
tag
Szerintetek van ertelme kabelt cserelni? Jelenleg SAL 2*2.5mm2 van a Denon 2300 es a Klipsch R28F kozott. Vagy ebben a kategoriaban nincs ertelme?
Illetve tobb fenykepen lattam hogy a hangfalak alatt granit vagy marvany lap van, ennek csak magasabb kategoriaban lenne jelentosege? -
leximester
tag
válasz Nemir Ombe #26744 üzenetére
Koszonom az infokat.
-
leximester
tag
válasz Nemir Ombe #26741 üzenetére
Kis elfogultsagot erzek
Februarban lesz esedekes a vasarlas. Addig remelem sikerul megtalalnom az igazit. Aprora most felkerult egy Klipsch R112SW, arrol velemeny? Oszinten, kicsit a Klipschek fele huz a szivem. De mast sem zarnek ki, ha tobbet tud. -
leximester
tag
Sziasztok!
Par honapja vasaroltam egy Klipsch R-28F 5.0-s szettet a meglevo Denon 2300 melle. Viszont egy sub meg hianyzik. Mit ajanlotok? Nagyjabol a 100-120 ezres kategoriabol szeretnek valasztani, akar hasznaltat is, persze ha 150 korul kapni olyat ami "sokkal" jobb akkor hajlando vagyok annyit adni erte. 30-40m2-s nappaliba lenne. Amit idaig nezegettem az a Klipsch 12SW illetve egy Jamo 112, esetleg mas is szoba johet?
-
-
leximester
tag
válasz arcitec #13835 üzenetére
Az erősítő nem tilt semmit, ugyanis más forrássról szól. Valszeg a tv lesz a ludas, ugyanis ilyenkor eltűnik az összes eszköz a bemenet/kimenet választónál.
Igen, jó lenne kideríteni hogy mitől fagy a box, és akkor megoldódna a probléma forrása.
Junkpod: Köszi, megnézem. -
leximester
tag
válasz arcitec #13828 üzenetére
Koszonom, sokat segitettel.
Ha te ennyire erted, kerlek magyarazd el.
Csak hogy vilagos legyen a helyzet, az erosito TV-Audio bemenetre van allitva nem Media Playerre, ahova kotve van a box. Erdekelne a technikai resze, ugyanis ha jol tudom a CEC "csak" parancsokat tovabbito interface. Ebben az esetben en manualisan felulcsaptam az erosito bemenet valasztasat. -
leximester
tag
Valaki találkozott mar hasonloval?
Adott egy androidos Sony tv, egy Beelink M18-s box LibreElec-kel, es egy Denon x2300 erosito. A kovetkezo a rendszer: a box az erositovel van osszekotve az erosito pedig a tv-vel mind2 HDMI-n keresztul, utobbi ARC-os. Amikor a box-n lefagy az LE, akkor az erosito nem hajlando hangot kiadni a TV-rol, amint ujrainditom a box-ot vagy kihuzom, egybol lesz hang. CEC aktiv, a tv taviranyitojaval hasznalom mind3 eszkozt. Valakinek van otlete?
-
leximester
tag
Szerintetek ez miert "csak" ennyi:amazon
-
leximester
tag
Sorry, elnéztem a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
Sziasztok!
Ha minden jol megy, karacsony korul veszek egy Denon x2300-t, melle keresek hangfalakat, egyelore csak ket frontot. Leginkabb hazimozira, akar hasznaltan is.
Amit hallottam vele szolni az egy Dali Zensor 7 par volt. Amit meg nezegettem, de nem hallottam azok a kovetkezoek: Dali Lector 6, Klipsch R28F, Monitor Audio Bronze 6, illetve Polk Audio Tsx330T. Sajnos nem lesz idom meghallgatni mindet, esetleg megtudnatok mondani hogy ezek kozul (lehet mas is, hasonlo arban) melyiket erdemes megvenni? Persze azt minden keppen hallgatas utan vennem meg.
Elore is koszi. -
leximester
tag
válasz Nemir Ombe #4957 üzenetére
Köszönöm, úgy vagyok vele, hogy ezt a 200-250k-t csak a frontokra szeretném költeni, ebből talán már kijön egy "jobb" pár. Valahogy a Polk-ok komolyabbnak tűnnek mint a Quadralok. De majd csak hallgatózás után döntök.
-
leximester
tag
Sziasztok!
Denon x2200 mellé szeretnék egyelőre csak frontokat vásárolni,a következő hetekben tervezek elmenni meghallgatni a kiszemelteket. De addig is kíváncsi vagyok itteni tapasztalatokra, véleményekre. Szóval eddig ezek vannak a listán: Polk TSX 440T, Quadral Argentum 570, Klipsch R-28F. Esetleg hasonló áron van még ami szóba jöhet?
-
leximester
tag
válasz Norbi 72 #4261 üzenetére
3200 illetve a 4100 között gondolkodom. A tv-m tudja a hdcp 2.2, és onnan a hangot minden gond nélkül tudom továbbítani az erősítőre, ha jól gondolom, elvileg ez nem hátrány. Igazából arra lennék kíváncsi hogy hangban mekkora a különbség, már ami a minőséget illeti. Illetve a DTS:X szól a 3200 mellett még.
-
leximester
tag
Még mindig upgradelni szeretném a jelenlegi rendszerem. Sikerült szűkítenem a kört 2 erősítőre: Denon x4100
és Onkyo NR838. Denonból hiányzik a hdcp 2.2, ez mennyire hátrányos, úgy hogy a tv-m támogatja, és általában Kodi-ról nézek filmet, vagy PS4-ről? Jelenleg optika kábel viszi a hangot az erősítőre.
Onkyo részről pedig a 4:4:4 támogatás hiányzik.
Szerintetek melyiket érdemes választanom, esetleg van jobb választás? -
leximester
tag
Sziasztok!
Jelenlegi rendszerem: Sony STR DE-875, front: Polk Audio 10a, surround: régebbi Audio Research, center Magnat vintage center 13.
A szoba 20-25nm. Zenét illetve mozit is hallgatok a rendszeren. Szeretném fejleszteni. Először az erősítőt szeretném lecserélni, Denon Avr x2200w-t néztem, ez mennyire ajánlott, esetleg van jobb vétel akár használtan is? Fontos a Spotify kompatibilitás. Illetve javulna a hang csupán az erősítő cseréjével,vagy a Sony kihozta a maxot a dobozokból?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest