-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor984
tag
válasz Anymus no #9445 üzenetére
Illetve itt egy szaki véleménye pont ehhez a párosításhoz: (ugyanúgy a szetthez kérdezték a 329-es erősítőt):
Kedves Dani! Természetesen meg lehet hajtani ezt a szettet a VSX-329-es erősítővel. Amennyiben viszont egy nagyobb modellt vásárolsz hozzá, úgy maradna egy kis energia tartalék, amivel komolyabb hangminőség is kinyerhetővé válik a szettből, illetve az esetleges későbbi bővítési lehetőséget is magában foglalná. Üdvözlettel: Papatyi Tibor - Hazimozigyor.hu
SZvsz ez is azt sugallja, hogy kicsi hozzá a 329.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor984
tag
válasz Anymus no #9445 üzenetére
Szia!
Én is ezen a szetten gondolkoztam, bár nekem az erősítő volt adott. Egy pioneer vsx 329 erősítőm van, de nem mertem megvenni hozzá, mert sztem gyengécske lenne, nem tudná rendesen meghajtani. Pont egy Yamaha 2067 erősítővel hallottam szólni ezt a szettet, de majdnem maxra tekerve adott csak értékelhető teljesítményt. Szóval sztem ez a belépő kategória nem elég neki. Hiába van 105w/ch írva a 329-re, valóságban csak 30 wattot tud és az nagyon kevés annak a 8 ohmos, rendkívül érzéketlen (86 dB) hangfalnak. Sztem minimum a VSX 430 kellene hozzá, ami sajnos a megadott kereten kívül van. Esetleg használt erősítő lenne még alternatíva. Amúgy a 329 sztem nagyon jó a maga kategóriájában. A Yamaha 2067 és a 329 között vaciláltam én is, de a pio lett a befutó és nem bántam meg.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest