- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
KisZozó #85964 üzenetére
Igaz. De nem baj, ha felismeri az ember, hogy esetleg vannak rossz szokásai és tudatosan megpróbál változtatni. Pl. én lassan szoktam meg a 6500K színhőmérsékletet (ez a referencia), túl melegnek láttam.
Majd valaki tanácsára, megnéztem így 2-3 filmet és lám, már látom, hogy ez a abszolút helyes…Csak el volt kalibrálva a szemem, a sok hidegre állított monitorok miatt..
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz
KisZozó #85964 üzenetére
Pedig filmmaker modban altalaban jobban lehet kalibralni, tehat kozelebb lehet vinni a szabvanyoshoz. Meg kozelebb meg Dolby Vision modban lehet altalaban. Amugy az emberi latas adaptalodik, tehat nem gaz mast szeretni, csak nyilvan amikor nem egy ember a celkozonseg, akkor jobb a szabvanyoshoz kozeliteni, mint egy ember preferenciajahoz, illetve egy random beallitasnal lehetnek azert hibak is, pl. ha magasabb jelszintnel clippel a fekete, mint kene, akkor nem latni a reszleteket, ahol amugy vannak.
-
svgyula
addikt
válasz
KisZozó #85964 üzenetére
Amit leírtál az igaz is minden olyan emberre aki felnőtt és érzékeli a környezetét maga körül. Sajna az emberek többsége nem ilyen. Minden 1bit-es embernek kell az a szamárlétra amin fel tud mászni! Ha felér akkor pedig azt gondolja ő az isten-király mert végig tudott menni egy olyan úton amit mások kitapostak. Ennek csak az a szépséghibája, ha hibás hamis úton indul el akkor is elhiszi azt, hogy az a dolog az igazság mivel az internet is olyan mint a mondásban a "lószar is finom, hiszen több milliárd légy nem tévedhet!"
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest