- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
John D'oh #82597 üzenetére
Normálisabb lakásbiztosításokban van - opcionálisan - kiterjesztett garancia szolgáltatás. Nekünk az Alfa-nál van, gyakorlatilag u.a. mintha megvennél külön egy kiterjesztett garit. Annyi, hogy a biztosító által meghatározott helyeken szervizelhető a cucc. Normál gari lejárta után, max 5 éves korig érvényes. Ergo kapsz szinte minden elektronikai eszközre egy 5 éves kiterjesztett garit.
-
válasz
John D'oh #82597 üzenetére
"A standard garancia, amit a sztereo vagy házimozi készülék gyártója ad, a vásárlás dátumától számítva 1 év. Most a HORN DISTRIBUTION (Denon Márkbolt tulajdonosa) az adott márkától függően Ügyfeleinek 2,3 vagy 5 év garanciát és díjmentes szervizt ajánl. A garancia időtartalmának meghosszabbítási feltétele a készülék vásárlás napjától számított 30 napon belüli regisztrálása a következő linkre kattintva"
A terméknél ott az 5 év garancia ikon a márkaboltban, ami pélául a Focal erősítőnél nincs ott.
Szerintem él rá az 5 év gari .Amúgy veszíteni valód nincs, ha megveszed és beregisztrálod úgy is meglátod. Nekem a Cinema 60 ra a regisztráció után élt az 5 év garancia.
Az akár szó szerintem a 30 napos kikötés miatt van ott, ha abból kicsúszol akkor marad a standar garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged