Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
válasz titanium_100 #31951 üzenetére
Hello! Vannak gyengébb 5.0 ás szettek amik valóban 1szetben, 1dobozban vannak. De kicsit komolyabb hangfalcsaládok párossával vagy külön dobozban vannak fizikailag amiket internetes webshopok szettként hìrdetnek. Ez a rendelést könnyíti meg, hiszen nem kell külön külön megkeresni.
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
Denon x1300 + Dali Spektor 6 5.0 szettet vettem, amit szubláda nélkül használok.
Nekem nem hiányzik a szubláda, minden hang és effekt jól, és zeneileg is tisztán szól.
A tanács a guruk szerint az, hogy házimozi nincs szubláda nélkül, na ezek szerint én szentségtörő vagyok.Ha teheted, akkor hallgasd meg a Denon x1400 + Dali Spektor 6 5.0 szettet, tetszeni fog.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
BBéci
legenda
Mit értesz "nagyon minőség" alatt?
Azért kínálnak 5.0 (nem ás) szetteket, mert mindenki az igényének, pénztárcájának megfelelő szubládát választhat hozzá.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sinci01
aktív tag
Denon x1400 + Dali Spektor 6 5.0, és még marad is egy kis pénzed, amin vehetsz egy sub-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest