Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah hogy ki ne maradjak én is a mutagatasbol
Ezen a képem rajta van a 'lényeg'
[kép]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Mennyi szép rendszer, gratula mindenkinek aki megosztotta a képeket
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz zsoika #35425 üzenetére
Hát igen, a zanyagiakrol nem is beszélve, pedig a mostani ojrohoz képest occccóé mérem az ELACot
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz zsoika #35422 üzenetére
Hát mivel hirdetem itt nem szabad, csakis azért nem ajánlottam, pedig az aláírásomban szereplő dobozok valóban csodára képesek, épp csak kávét nem főznek, no meg tyukszemet nem harapnak
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zsoika #35416 üzenetére
És milyen igaz, főleg az elsőnek jár +1
Mondjuk komolyabban belegondolva, a második is jó választás, annak a magas sugárzó jobb, szebb magas hanggal randelkezik, mint az álló fs57nek[ Szerkesztve ]
-
-
Igazából még csak probalgatom, még nem a végleges helyen van, csak gyors lefotoztam...
Igazából az az érdekes hogy ha a hátsó falon van, mem érzek változást, ha lejjebb, ha feljebb van, mondjuk az is lehet nem is tudom mit kellene hallanom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz Nemir Ombe #35390 üzenetére
Ohhh hogy az ég áldjon meg az utolsó mondatodert
Ance: igen azt próbálom és zenével tesztelem és úgy érzem a sarok hangon valamelyest változtat...
[ Szerkesztve ]
-
-
Probalgatott ő mindent amit akkor sem értettem, de ő azt mondta hogy elfogadható az akusztika.
Ezek a panelel, most olcsón jöttek, gondoltam ha semmi értelme nincs, akkor is látványosÚgy tűnik van értelme
[ Szerkesztve ]
-
válasz Retro11 #35378 üzenetére
Ennyire én sem ertek hozzá, de tudom hogy a jobb oldali nem jó helyen van, de nem tudom másképp megoldani.
Ami biztos hogy igaz kevés panelt raktam fel, de érdekes hatása van a hangra.
Furcsa, de még a beszedhang is filmekben is valahogy kellemesebb lett.
Létezik hogy mégis volt itthon viszhang csak én hallottam, mert nem fogalalkoztam veleKellemesebb, lágyabb, simulosabb a beszédhang...
Hihetetlen
Szerintem a következő fejlesztés a mérés és akusztika lesz[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz ctrlaltdel13 #35319 üzenetére
Szerintem igen
[ Szerkesztve ]
-
válasz ctrlaltdel13 #35317 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Projektor?
Más : a centernek hála felszabadult egy pár bs263...
Azt érdemes beuzemelni magassági hangsugarzonak?
Sajnos nalam a megfelelő 7.1 elhelyezés nem lehetséges...
Erre gondolok.
[kép][ Szerkesztve ]
-
spiky03:már leállítam, nem látszik?
Épp most vagyok pianoba, mert már 8 hónapja nem vettem hangsugárzótAmúgy köszönöm, és tényleg mintha oda találtak volna ki.
Jövőhéten jön meg egy két akusztikai panel is...[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz migabi24 #35301 üzenetére
Erdekes, a hangminőség szinte azonos, azon kívül hogy értelemszerűen hangosabb, de valahogy szélesebb a beszédhang, fene se tudja hogy színpad teret hallok vagy mit, de ami tuti biztos hogy nem 'egy helyről' jön a hamg.
Ami meg érdekesebb hogy nincs az a doboz hang, amit eddig minden gyári centernek hallottam.
Egyszóval nem bántam meg a cserétBBéci : nyílt rá lehetőségem meghallgatni a 'szokásos' centerrel a hangzást, és ismét leesett az állam
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz boroskarcsi #35289 üzenetére
olyasmi
-
-
-
-
-
-
Én is igy gondolom - különös de ma mindenben egyetértünk - szóval CXUHD a megoldás, ami zsebbe nyúlós, viszont cserébe egy korrekt player - avr kombója lenne az úrnak
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Gtaati #35159 üzenetére
viszont ha mindképp CXR200-at szeretnél, akkor valóban el kell fogadnod, amit nekem is el kellett, hogy legyen sok pénz a zsebben, mert ha azt megveszed, után jön a hangsugárzó fejlesztés és a média player.
ezek hozzák magukkal, hidd el, tapasztalatból mondom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
"... Az eredeti szinte kivétel nélkül veszteségmentes tömörítésű, amit egy CXR200 elképesztő jó minőségben tud megszólaltatni. Persze csak a hozzá illő hangdobozokkal,..."
Ez maximálisan igaz
Főleg hogy nincsen szoba korrekció sem, nincs eq, ezért csak jó dobozokkal érdemes hajtani.
Még az év elején kipróbáltam kis Magnat dobozokkal és meglepődve hallottam hogy milyen xarul szól a CXR200 a Magnat dobozokkal, az ELAC dobozokhoz képest...[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Morris #34850 üzenetére
Én a jamot választanám, nekem volt jamo hangsugárzóm, anno szerettem a hangját...
Mint írtad hogy nincsen 'nagy igényed'...
Persze a legjobb az lenne ha meg tudnád hallgatni mindkettőt...[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
válasz ctrlaltdel13 #34650 üzenetére
... A tudat változott
Amúgy nem csak a feszültségen múlnak 'dolgok'
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz zgyorik #34569 üzenetére
[link]
Minimum ilyesmik.
Viszont mielőtt pénzt költesz, célszerű megtudni akár a használati útmutatóban, hogy tud e azon digitális hangot kiadni.
Jól mondja Béniba, a telekom hajlamos arra hogy attól hogy a aljzat rajta van, lehet a szoftver nem tudja kezelni..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz zgyorik #34566 üzenetére
Szia, az SPDIF és a második képen látható coax (ahova most is be vam dugva egy kábel) összekötöd egy megfelelő rca digitális kábellel, és beallitod az első képen lévő eszköz menüjében hogy atkuldje a digitális hangot.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz boroskarcsi #34554 üzenetére
Ha már ilyen 'szépen' kéred
[kép]
Határozott mértékben növeltem az itthoni 'szerver' háttér tár méretet[ Szerkesztve ]
-
-
Azta mindenit, 70 hsz, és még be sem irtam hogy mit vettem
[ Szerkesztve ]
-
-
-
A szívemből szóltál
Lustaság felegeszseg, tisztaság felegeszseg, szóval makk egészséges vagyokVoidXs: jogos, biztos így van de nekem mindegy is az oka, borzasztó volt nekem is látni a kepminoseget, így elengedtem ezt az opciót
[ Szerkesztve ]
-
válasz #98221312 #34346 üzenetére
Igen, eléggé tömörítenek a tartalmon, de képzeld el mekkora savszelesseg kell egy 4k hdrnek...
Nálam még a gigás belső hálót is üzembiztosan kihasznalja, és én csak egy fogyasztó vagyok
Épp a minap mondtam le az elofizetesem.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz VoidXs #34340 üzenetére
Én már öreg vagyok, egy hirtelen mozdulatot is alaposan meggondolok, és fel kell tapaszkodni az ágyról.
De amint kiprobalom referalok itt rólaSzerkesztésedre : no, már meg is győztel arról hogy nem próbáljam ki...
Ennyit mindent kell beallitaniMint irtam, öreg vagyok, ezt nem bírja az idegrendszerem
[ Szerkesztve ]
-
válasz VoidXs #34338 üzenetére
Gondoltam hogy számodra ez a döntésem is megkerdojelezheto ( nem sértésnek írtam, nem akarlak megbantani) amúgy nagyon szepen pörög, nem forrosodik, csendes, én imádom
Bírja Aida szerint is, teszteltem...
De ami a kérdés volt, tudhat olyan minőséget produkálni mint a cxuhd?
Lehet kiprobalom...[ Szerkesztve ]
-
-
Hát ez igaz, de nekem az volt a lényeg hogy pici helyen elferjen, és legyen értelmes mérete a kijelzőnek (öregszem, szemüveg kellene ) es hogy eltunjon a kábel dzsungel...
[kép]
[kép]Fejleszteni úgysem fogom, ez elég korrekt hardver konfiguráció, szerintem
[ Szerkesztve ]
-
válasz boroskarcsi #34109 üzenetére
-
válasz fehér_ember #34096 üzenetére
+1
-
válasz fehér_ember #34092 üzenetére
Jó hogy mondod, amúgy beepitett atmos hangzasra képes es mint látható, brutál mely hangszóró van benne"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel