- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Sanchez638 #9095 üzenetére
Mivel napi 24h-ban megy a szerver nekem is fontos szempont a fogyasztás. Ugyanakkor nekem kisebbek (vagy mások) az igényeim. Nincs raid, csak egyetlen nagyobb SSD, és egy J1900 celeronos, tenyérnyi minigép. Ez elmegy 5.....8W fogyasztással, ez terhelés alatt felmegy akár 10...12W-ra is.
A mentéshez van offline USB-s adattárolóm. A szerver meg fájlkiszolgáló, médiaszerver, torrent /letöltő, és webszerver. Plex/emby-hez ez a kis gép kevés, így készítettem saját megoldást rá, ami némiképpen fapadosabb, cserébe megnyithatok egyszerre sok filmet, és akkor is probléma nélkül megy a lejátszás. [link] (xpenology van telepítve rá) -
ViZion
félisten
válasz
Sanchez638 #9095 üzenetére
+1
Sajnos a spórolás az ilyenkor azt jelenti, h a fogyasztáson megspórolt pénzt most elköltöd a HW-re. Egy modernebb és/vagy dedikált vas kevesebbet fogyaszt, de nem is ennyi az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- nJoy Horus Plus 2000
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged