Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Sziasztok, nagy fába vágtam a fejszém, de meg csinálom, kemény leszek, egyenlőre tanácstalan vagyok, olvasgatok, nézelődök a neten és stb.....
Lényeg, vettem egy házat már mint pc-házat ami dual systeme-s, nagyon tetszik a gépház, Phanteks Enthoo Mini XL Dual System, fogad egy micro-atx és egy mini-itx rendszert, a micro-atx rendszert megvettem, 250.000 ft volt, a hülye fejemmel nem néztem meg a procit, nincs benne int. vga, így a proci eladásra kerül és veszek egy másik procit amibe van vga is. Na és itt kezdődik a probléma, melyik legyen a nas? az itx vagy a micro-atx?
A micro-atx erős konfig, 50.000 ft os Intel 1151 Z lapkás, elvileg ezt úgy vettem hogy ez lesz a gamer gépem, de nézegetem az itx lapokat, sajnos az integrált lapok kilőve nagyon gyenge benne a procik, plex server megeszi, szeretnék legalább 8 vinyót rádugni a lapra nas hoz, jó volna Intel lan, egyenlőre OpenMediaVault lenne a nas rendszer, de okosodok Linux téren, egyszer csak szeretnék Ubuntu Servert.
Itx re is költsek el 150.000 ft ot, lap-proci-memória.BY ooszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- AGM 12V 100Ah munkaakkumulátor 2 darab
- Szervertápok, HP, DELL, Supermicro
- Riello Multi Dialog 40 (MDT-40) szünetmentes tápegység
- Eaton Powerware 9130 2000VA RM 2U + Extended Battery Module (EBM) PW9130N3000R-EBM2 (5000VA UPS)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest