- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
szaszlaci #7861 üzenetére
Nagyon okosakat mondtál.Köszi
Ezek szerint sokra nem mennék sub erősitő nélkül mert a házimozi erősitő sub kimenete nincs erősitve.Sajnos nem vagyok milliomos ezért beérem a sal 2610 hangfalaival is.Annyira vájtfülű nem vagyok és 300.000 em sincs komoly cuccra.Örülök ha egyesével vagy páronként meg tudom venni az 5 dobozt. 50.000 lesz igy is kb.Egyébként nagyon jól néz ki a 2610.Az még előfordulhat hogy kicserélem majd bennük a hangszórókat márkásabbakra.Legalább már megvannak a dobozok.35-40k lenne az anyag ha leszabatnám és magam épiteném ami nem garantált hogy 1 osztályúra sikerül.Na ugye és még meg kell venni a rengeteg hangszórót meg hangváltót,szigetelő anyagot,vezetéket stb stb ami biztos hogy 100k felett lenne.Ez nekem nem éri meg.Szerintem megépitem a sal ms25s/a 35 literes aktiv subot a rajz alapján csak annyi hogy a 35.000be kerülő sal erősitő helyett az orionét szerelem bele.Abban segitsetek hogy milyen 25 centis sub hangszórót vegyek ami tényleg fasza.Olyan ami a 20-25 hz-et is tudja de nem kerül egy vagyonba.Nekem 60-100 wattos is elég az orion végfoka miatt.Egyébként rákötöttem a sal 2610 surrand dobozát az orion erősitőre és teljes hangerőnél már kicsit torzitott.Ezek szerint csak nem lehet olyan gyenge a kimenő teljesitménye csak gyárilag adnak gyenge 10/20 wattos szart hozzá.Mély hangszóróra azt irja a használati hogy 30 w max 60w tehát szerintem rá köthetem bátran a 100 wattos hangszórót.Ugyis azt olvastam hogy 30-40% kal tul kell méretezni a hangfalat az erősitő teljesitményéhez képest.Nekem nem baj ha nem hajtja ki 100%ig a subot.Mindenképp akarok egy mélyládát mert nem passzolna az ezóst szinű sub a bükk szinű sal hanfalakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged