Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shalafi66

veterán

válasz szazbolha #32247 üzenetére

Én láttam, mértem javítottam. Nem egy csúcskategória. :) Olyasmi szint, mint a Discovery a SS-nél. De valamivel alatta van. THD-ben biztosan.

T18REX/XFC
    Namost ettől jobb, ebben a műfajban például nincs. Kivéve, ha háromutasat csinálsz, és valamelyik dualcc középhangszórójukat választod.

Nyilvánvaló, hogy a kábelezgetés nem alkalmas valódi változtatásokra. Az a kábel, ami ennyit változtatna, mint pl. egy szűrőkarakter módosítás, az már egy nagyon rossz kábel lenne. Azok foglalkoznak ezzel, akik nem értenek az egzakt, kézzelfogható és érzékelhető változásokat okozó dolgokhoz, pl. a hangváltó- és hangdoboztervezéshez.

MOS.5
    Értékelhetetlen a középtartománya, még egy Videoton, vagy H2000 HA13-478 is jobb, pedig az sem jó hangszóró.

"a "klónozni" kívánt PMC jóval nagyobb figyelmet fordít például a hangszórók minőségére, mint amennyit te a doboztest belsejére"
    Ez úgy működik, hogy először meg kell tanulni normális TL-t tervezni, azután megvenni a jó hangszórót hozzá és megcsinálni. A PMC-nek nem sikerült megtanulni jó dobozt tervezni, így marad a hangszóró, amire még figyelhetnek. :)

"2 utas, DX25TG59-04 + SB17MFC35 . várható siker 66%, ez esetben keresem az utódokat.
    Mélyközépre talán MW16P-4-et."
    Az összes SB-nek és papíros Satorinak gyöszös a középtartománya, azokat inkább ne. Vagy át kell alakítani a hangszórót, és csökkenteni a tervezési hibák hatását.

Nyilván ha az alkatrészek alatt váltóalkatrészeket értünk, akkor is egyértelmű, hogy sokkal többet számít egy pontosan beállított szűrőkarakter, mint a legdrágább kondenzátor vagy tekercs beépítése.

Új hozzászólás Aktív témák