- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
shalafi66 #29450 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam az ODx Blaukat és azt vettem észre, hogy szinuszjellel hajtva(bejáratás) az egyik kicsit hallhatóan berezonál.
De nem sikerült rájönnöm mi. ÉS megmondom őszintén zenén nem hallani, de ha nagyon figyelek és tudom, hogy mire kell akkor mégis én már észreveszem zenehallgatás közben is.Aprón megakadt a szemem ezen a Hertz-en, szerinted ezzel a sérüléssel vállalható?
Varmint ami még szóba jöhetne. Tudom gagyi márka, de tetszik a felépítése(mágnes mérete, nagy pill, széles gumiperem stb. ) És youtube-os videókon elég meggyőző a hangja.
Közben kipróbáltam egy dupla kónuszos Pioneert is ami újonnan 4e Ft a pár.
És azt kell mondjam teltebb ah hangja mint a Blaunak és hangosabb is kicsit, de ugye annyira nem terhelhető.
Valamint a pille nagyon kicsi és a perem is fura, mert az impregnált gumis textil amivel jellemezni tudnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest