- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Honkydoo #47049 üzenetére
Köszi! Hát igen. Sajnos az én gépemnek sem a méretei nem megfelelőek neked (nem tudok akkora darabot vágni ami neked kellene), sem fémmel nem próbáltam még ki, hogy mit tud (nincs megfelelő marószáram). Pedig én megcsinálnám neked olcsóba. Ha nagyon nem haladsz semmire, még mindig fel tudom ajánlani a flexemet és a "tudásomat", de sajnos ennél többel nem akarlak hitegetni.
Amúgy ha jól látom meghaltak a linkek (k**va GDrive).
IDE KATTINTVA (elvileg) látható az album, ha valakit érdekel.De legalább annyi előnye lett, hogy láthattok pár igazán gány megoldást is, mert közben feltöltöttem a mobil képeket is. Ajánlom mindenki figyelmébe a hihetetlenül igényes Z-tengely motorfelfogatását és a kupplungokat, amik iskolai fizikai készletből származó 20x20x40 mm-es aluminium tömbök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest