- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Köszi, megoldottam a következőképp:
Egy 8cm Zalmant betettem a vinyók elé, ez befele fúj. Ezzel kb 5-7 fokkal hűvösebbek a vinyók. Még a melegedésre hajlamos Seagate is max 45 fok.
Egy másik 8cm Zalmant beraktam a táp alá hátra, az kifele fújja a levegőt. A ház oldalába meg vágtam egy lyukat, oda tettem a 12cm -es halk ventit. Ez épp a hidat, ramokat leheli.
Így elértem, hogy full terheléssel max 56 fokra megy fel a proci. A deszka is 5 fokkal hűvösebb. Pedig a szobában is melegebb van, mint az első méréskor. -
Hideyoshi
tag
Az én házam sima hagyományos ház. Van összesen 3 ventim. Egy 12cm Coolink Ultra ez 750-et pörög csak de hangtalan. És 2db 8, vagy 9 cm Zalman. Ezek már pörgősebbek. Hogy helyezzem el őket, hogy a vinyókat is hatékonyan hűtsék, fullon 45-50 fokosak is voltak már, illetve a procit. Ez Athlon 3200+. Igloo 7200 hűtővel, terhelten 60-65 fok is néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest