Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

Na felébresztem a topicot.

Problémám: kánikula --> 30 fok a szobámban --> proci: 60fok idle, 80 terhelve Mindezt 3500-4500 fordulat mellett produkálja a drága, ugye nem kell ecseteljem, hogy a 4500 még rövid távon is elviselhetetlen?

Ja még nem is mondtam, LGA775 P4 2.8Ghz a hőforrás neve. Intel gyári hűtővel.

Na szóval gondltam ez így nem mehet tovább, beruházok valami normális hűtőre.
    Viszont felmerült bennem, hogy az vajon mit tud kezdeni a dologgal, mivel a system hőfok 48fok körül van, terhelve 50 fölé is felmászik, ez mennyire egészséges, mondjuk 30 fokos szobában? Lehet hogy több is van, mert ablakok nappal zárva és ha a gép egész nap megy elég rendesen felfűti.

Na szóval normális ez ilyenkor? Mert akkor lehet, hogy előbb itt kéne rendet rakni, utána proc hűtő után nézni.

Valami sima vacak Codegen házam van, elöl is hátul is venti, de a ház oldallapja a táp és a proci környékén olyan forro, hogy szinte már kellemetlen megfogni, meg olyan foró levegő jön ki belőle mint egy kemencéből.
    Mit lehet csinálni? A kábeleket a gépen belül elrendezgettem, hogy a lehető legkevsébé zavarjanak be, winchesterek SATÁk, szal nagy IDE kábel sem zavar be mit tudok még tenni?

Új hozzászólás Aktív témák