- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Coolink Bat-ra gondoltam. Gondolom az a procival megbírkózik, de a rendzserhő nem gáz?
-
Pá
addikt
Most a szobámban saccra olyan 27-28 fok lehet, a system 40 fokos, a proci 55, a ventillátor 3000et forog.
-
Pá
addikt
Na felébresztem a topicot.
Problémám: kánikula --> 30 fok a szobámban --> proci: 60fok idle, 80 terhelve Mindezt 3500-4500 fordulat mellett produkálja a drága, ugye nem kell ecseteljem, hogy a 4500 még rövid távon is elviselhetetlen?
Ja még nem is mondtam, LGA775 P4 2.8Ghz a hőforrás neve. Intel gyári hűtővel.
Na szóval gondltam ez így nem mehet tovább, beruházok valami normális hűtőre.
Viszont felmerült bennem, hogy az vajon mit tud kezdeni a dologgal, mivel a system hőfok 48fok körül van, terhelve 50 fölé is felmászik, ez mennyire egészséges, mondjuk 30 fokos szobában? Lehet hogy több is van, mert ablakok nappal zárva és ha a gép egész nap megy elég rendesen felfűti.
Na szóval normális ez ilyenkor? Mert akkor lehet, hogy előbb itt kéne rendet rakni, utána proc hűtő után nézni.
Valami sima vacak Codegen házam van, elöl is hátul is venti, de a ház oldallapja a táp és a proci környékén olyan forro, hogy szinte már kellemetlen megfogni, meg olyan foró levegő jön ki belőle mint egy kemencéből.
Mit lehet csinálni? A kábeleket a gépen belül elrendezgettem, hogy a lehető legkevsébé zavarjanak be, winchesterek SATÁk, szal nagy IDE kábel sem zavar be mit tudok még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest