Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
hihi nekem jól jönne.Feketére kéne festeni, esetleg oldalára mint.
http://szamitogep.hu/images/news/2001-07/04-09-50-smiley.jpg
A képen lévők közüla középső az enyém, fekete ezüstre kéne.Ár marad? -
Dokibá
aktív tag
Az enyhén szólva mérsékelt érdeklődés miatt és hogy a boltot egy kicsit felfuttassam, akciót hirdetek! Az első öt embernek, aki elhozza a házát (tehát nem érdeklődési, hanem érkezési sorrendben), anyagáron megcsinálom a festést. Ez házmérettől és anyagtól függően 2-3000 forint. Ésszerű keretek között bármit kérhetsz, egy dolgot kötök ki: nem tudom pontosan megmondani, mikor lesz kész. Mondjuk azt remélem, hogy két héten belül. Ja, és még egy: tessék reklámozni!!!
-
Freemen_
csendes tag
Dokibáá téged az isten küldött!
Szal rég óta keresek egy főszert kinek jó a keze és airbrush-al foglakozik! Mikor érsz rá, merre lax, hova küldjem a képet... MÉG NINCS LEFESTVE?!?!?!?! -
PrinczA
őstag
osztottam-szoroztam, és arra jöttem rá, hogy olcsóbb megvennem egy új gyári házat (mivel tápot mindenképp vennem kell) mint a mostanimat lefestetni, + elolap + minden, de azert koszi.
-
Dokibá
aktív tag
Köszönöm, köszönöm
. Az én házam is asztal alatt van, de kénytelen leszek lefesteni, hogy legyen mintám, már van is ötletem. Na, megpróbálom még egyszerhttp://www.extra.hu/docair
-
Dirtyz
őstag
-
Santses
aktív tag
alap kérdés..:
gépet kell vinni vagy házat..
ezt úgyértem jobb ha minden hardware t kiszedünt belőle és házat kaspz vagy ezt tök mind1? -
Dokibá
aktív tag
Na, még egyszer mindenkinek: NEM tudok pontos árat mondani a ház
méretének és a grafika bonyolultságának ismerete nélkül. Egy komplett
ház meghajtókkal együtt egy színben cirka 5-10000 forint. Erôsen méret-
és állapotfüggô. Grafikába nem megyek bele részletesen, abszolút egyedi
árak lehetnek. Köszi mindenkinek az érdeklôdést. -
Dokibá
aktív tag
Ja, az idô... Hát ez nehéz kérdés, nagyban függ a grafika bonyolultságától.
Elvben nem kizárt, hogy két nap alatt kész legyen valami, de az
összeszereléssel illik várni pár napot a lakk miatt. Profi anyagokkal
dolgozom, de nem kamrában, ezért a teljes átkeményedés 4-7 napig
tarthat. Ez nem azt jelenti, hogy ragad, csak könnyebben karcolódik. -
Mazlee
aktív tag
Dokibá:
engem is érdekelne egy csiszolós, lefestős dolog hogy mennyi. -
Dokibá
aktív tag
Arius: valaha elektronikai m?szerésznek tanultam, ezek a kisebb
szerelések nem okoznak gondot... de monitort nem biztos, hogy
bevállalnék. A gombok nem ragadnak be, viszont huzamosabb használat
után lekophat róluk a festék.
AmneZia: a Te esetedben az a gond, hogy már le van lakkozva. Ahhoz,
hogy festeni tudjak rá, meg kell csiszolni a lakkot, azután mehet a
festmény, majd az egészet újralakkozni... Ha az ismerôs autófényezônél
lelakkoztatod, olcsóbban úszod meg a festményt. Ár cirka 5-10.000
(lakkozás-és grafikafüggô).
Joey: Budapest XVI. Én tutira nem karistolom össze a saját munkámat.
Arra tudok garanciát vállalni, hogy a festés magától nem mállik le a házról,
de ha összekarcolod, leégeted, felrobbantod stb. , arra nem. Monitor
dettó, de mint fentebb írtam, monitort nem szívesen szednék szét. Ha
szétkapva hozod, megcsinálom. Természetesen ha nálam törik össze
valami, az az én saram. -
Joey_the_man
tag
Én csak érdeklődi szeretné pontosan hogy is megy ez a dolog..?? Elviszem hoozzád a házat ,te lefested /kb. mennyi idő ez?/ és én elhozom... De hova kell vinni egyáltalán? /város/ és ha elbaszol valamit. /pl. 4.5 mm mély karc a ház oldalába, stb.../ szal vállasz-e garanciát a házakra, nem is beszélve egy monitorfestésről..
??
-
[amne]
senior tag
Engem is érdekelne a dolog, nekem már fetve van a ház, autófestő szaki csinálta profi anyagokkal lakkozva is van rendesen tehát ez nem lenne gond, maradna csak a figura, két fajta variáció van, ami érdekelne: ház oldalára amit a leggyakrabban látok (30*30) as rész vmi szép kép, vagy a ház teljes felületére ilyen nonfigur. vonalak ami szépen körbe fognál az egészet vagy akár egy pókháló ami az össze szerelt házon egy egységet mutatna, nem tom érthető vagyok e még
. Tehát egyik variáció egy kép az egyik oldalra másik hogy egy egyszínű (fekete) vonalas megoldás vagy vmi nonfigur vagy pókháló vagy hasonló. Ár ajánlatot kérnék thx
amne -
Arius
aktív tag
Hardverhez is értesz?
Nekem olyan valaki kéne, aki cd,dvd,mobilrack,kisfloppy meghajtók elejét festené le valamilyen színre. De természetesen a gomboknak a cd-n továbbra is működnie kéne nem beragadni a festéktől stbstb.
Jah és nincs kedvem atomjaira bontani saját magamnak...szóval ha ez valahogy megoldható, írj...mailt is plíz. -
Dokibá
aktív tag
-
Apika
addikt
Dokibá!
Nem tudsz képet mutatni - esetleg linket - az eddigi munkáidból? Lehet, hogy megtetszik valakinek, és kérni fogja. -
PrinczA
őstag
-
rii
nagyúr
Nos, .... igen, a nagy kérdés: ''... a monitort szétszeded...?''
Mer ugye abba van trafó, oszt az tárol valami 40000V-t, kis amper mellett, (vagy mi) szakitsatok ketté .... izé félbe ha nem-jó-t mondok... és az szenesíteni is tud .... amugy nekem is csak késöbb lesz aktuális, d eminenképpen kellene ...
bill. egér kilöve, inkább veszek valami designe-osat.... majd akkor majd még contact-állunk.... -
rii
nagyúr
hmmmmmmmmmm.... brádör
hm... ha jobban belegondolok abba, hogy ha jobban belegondolsz, ezek a szinek vannak meg egy lakásban, nekem a hót fekete PC teccik a legjobban, d eha azt akaros, hogy beleolvaggyon a környzetebe, barátságos legyen, ... nost igy hirtelen ezek a szinek ugrottak be.... elhiszem hogy igy első olvasásra a kolbász-csokiöntettel, vagy a zsír-fagyi érzés jött fel benned... megértelek -
Dokibá
aktív tag
Nem hiszem, hogy gond lenne a műanyag, elvégre hosszú ideig motorok idomait festettem, ami ugye szintén zenész... A monitort szétszeded? Mindent meg lehet oldani, de még egyszer mondom, jelenleg nem tudok munkát vállalni! Az egérrel lehet gond, mert a fogdosástól egy idő után (hosszú idő) lekophat a lakk.
-
rii
nagyúr
engem is érdekelen, de csak egy homogén szinben....
az nem baj, hogy műanyag? nem fog leppatogni ?
monitortis vállalsz? bill egér?
komolyan!
mittomén gépház mélybarna, monitor vörös, bill, egér szürke vagy mi ... -
freezer
csendes tag
Dobj egy mailt ha lehet! Köszi!
-
freezer
csendes tag
Hi! Na engemöt az érdekelne szintén, hogy lekaparással, meg minden kutya faszával együtt mennyiért vállalnál el egy ilyen kis festést? Ja meg lehet hogy a háznak az egyik felét festetném le, és plexi oldallapra vállalnál festést?
-
Dokibá
aktív tag
Az ár egy egyszerűbb nonfiguratív ábra esetén, ha nem kell 3-4 színnél többel dolgozni, valamint a delikvens vállalja, hogy előkészíti, esetleg le is lakkoztatja a kész házat, 4-5000 forinttól is indulhat. A határ a csillagos ég, ha a CD tálcát is fújni kell+ egyéb extrák, akár 40.000 is lehet, de ez elég extrém eset. Profi anyagokkal dolgozom, úgyhogy az átlagos mechanikai hatásoknak ellenáll az anyag, de ami árt a gyári festéknek, az a grafikának is ártani fog. Nem árt a teljes gyári festékréteget eltávolítani, ha újra kell festeni a gépet, ugyanis így jóval egyszerűbb összerakni ( a lakk anyagvastagsága miatt eléggé szorulhatnak az alkatrészek). Nem árt, ha valaki pontosan tudja, mit akar, esetleg képet is ad, de ha nincs ötlete, megpróbálok segíteni. Fontos: jelenleg csak felmérem, mekkora igény van a házgrafikára, munkát jelen pillanatban nem tudok vállalni, de ez rövid időn belül változhat.Egyébiránt még annyit: egy egyszerű ábra is nézhet ki nagyon jól, ha profin van megcsinálva...
Kösz az érdeklődést. -
Dokibá
aktív tag
Bocs a tudatlanságomért, de így utólag rákeresve a témára, az enyémmel együtt 4(!!!) festés témájú topicot leltem, ebből kettőben spray-vel történő fújásról eszmecseréltek, ami nem az én asztalom, a harmadikat egy másik airbrush-al foglalkozó srác írta, abba pedig nem pofátlankodtam volna be. Tehát...
Papa! Mail ment. -
Papa-Georgo
senior tag
Hollua,
Asszem engem érdekelne egy egyszerűbb graFika elkészítése, hogy mennyiért mit válalsz...
Szal max. nemtom mennyi lenne egy krix-krax amit csak odavágsz rá
egy pisztollyal..
Naa, írj egy emilt és abban megmondod mit-mennyiért és esetleg még üzletet is köthetünk..
Üdv. Papa -
Dokibá
aktív tag
Szasztok! Régebben egy másik fórumban már feldobtam ezt a témát, de
nem igazán volt érdeklôdés iránta, most viszont asszem megtaláltam a
célközönséget. Hosszabb ideig foglalkoztam airbrush festéssel,
elsôsorban autók és motorok fordultak meg nálam, de idô és helyhiány
miatt befejeztem. Most viszont az jutott eszembe, hogy talán lenne igény
számítógépházak egyedi festésére. Ha bárkit érdekel a dolog, szívesen
válaszolok a kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest