- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Enterprise 128 help!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullllit
tag
válasz
Killer01 #12690 üzenetére
Igen közben utána informálódtam a dolognak....
Mivel más alternatívát nem nagyon látok ezért a 120-ast fogom ráfabrikálni. A házba meg az af140est az is jó nem?..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Bullllit
tag
válasz
Killer01 #12687 üzenetére
Értem, köszönöm. Én inkább az utóbbi preferálnám a színe végett. Gondolom a 140-es kategóriában is ezt a ventifajtát ajánlanád nem?!
szerk.: sehol sem találok sp- szériás 140-est....
[ Szerkesztve ]
..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Bullllit
tag
válasz
PainKiller13 #12685 üzenetére
Értem, gondolom a statikus nyomás végett ami emlegetve van egy pár hsz-el ezelőtt....
Oda esetleg valami ajánlat? Corsair cserélgethető gyűrűs változata?
Mert abból is van 2 féle tudtommal:
van ami házhűtőnek meg van ami radiátor hűtőnek jobb nem?!Mondjuk lehet ez lenne a legjobb megoldás és akkor egyforma is nagyjából a kinézet
Sajnálatos hogy nem fér be
Jól lehűti az is az i5-öd nem?
[ Szerkesztve ]
..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Bullllit
tag
válasz
PainKiller13 #12683 üzenetére
Noctua NH-C14-es procihűtőről lennének lekapva majd. Rendben szerintem 2 héten belül akkor írok egy privátot
-
Bullllit
tag
válasz
PainKiller13 #12681 üzenetére
Értem. Egyébként corsair gyári hűtőket és nocuta-kat cserélnék. Csak a szín miatt cserélnék mert nagyon ront az összhangon(minden egyéb piros-fekete). Ha zárt házam lenne akkor nyugodtan hagynám a noctua ventiket és swif-ekkel társítanám de így azért....
Majd még nézegetem az árakat hátha lesz valami.
szerk.: szabályzóra lennének kötve......az ára meg,.....nekem egyszer megéri aztán ha megadják magukat majd lesz valami
[ Szerkesztve ]
-
Bullllit
tag
válasz
PainKiller13 #12679 üzenetére
1620 jó árnak mondható érte? illetve nem találtam belőle 140-est csak ilyet: [link]
Ez is olyan jó vagy ez már nem ajánlott?
szerk.: erre a bitfenix-re gondoltam egyébként [link]
A swif-ekkel nekem csak a színe a bajom...
[ Szerkesztve ]
-
Bullllit
tag
válasz
PainKiller13 #12677 üzenetére
Értem, hát az az egy tulajdonsága miatt szerintem bőven nem ér annyit ....
Esetleg tudnál ajánlani 120-as és 140-es piros-fekete ventit házszellőztetésre aminek jó a zaj/teljesítmény aránya ?
bitfenixek?
-
Bullllit
tag
Üdv
Erről [link] a ventiről van tapasztalat és ezáltal vélemény?
Én ezt a tesztet találtam róla: [link] Nekem személy szerint nagyon tetszenek, de ha nem tud vaalmi nagyon komoly teljesítményt akkor felejtős az ára miatt
[ Szerkesztve ]
-
Bullllit
tag
Üdv
Ház hűtésre keresnék többféle ventit, ezekre kérnék ajánlatot ha lehet
Valami olyan kellene ami halk is és hatékony is. Tudom, hogy egyik a másik rovására megy épp ezért nekem az arany középút teljesen tökéletes
Szóval a
ház elejébe(corsair 500R) kellene 120-as piros ledes.
ház hátuljába, tetejére és procihűtésre 140-es piros, led nélküli(led szalag lesz)Esetleg Bifenix spectre pro ról 120/140-ről vélemény? megéri? [link]
szerk.: Az az előbb lemaradt, hogy szabályozva lesznek.....3 pines teljes tökéletes
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Sorozatok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Eladó Noctua NF-A12x15 PWM Chromax
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest