- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Kaci84 #12045 üzenetére
Tudom, hogy a nem PWM-esre is rádughatom, egyébként időközben megtaláltam az Arctic megoldását (vagyis hozzá a kábelt), 4 venti a max. az ő megoldásuknál, egy alaplapi csatlakozón. Erre gondoltam korábban.
De időközben már letettem arról, hogy teljesen PWM vezéreltek legyenek a ventik, mert betettem hátra egy PWM-es nexus ventit, sajnos durva motorhangja van, és valószínűleg a többi PWM-es venti is hangosabb lenne terhelés esetén (mert általában nagyobb fordulatszámúak).
Beraktam előre a két házhoz kapott gyári Cooler Master-t, 5 V-ra leszabályozva, hátra pedig keresek majd valamit később, mert a Nexus hangos.
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz
Martell #12002 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy 1 db 4 pin-es alaplapi csatira max. hány venti mehet rá (gondolom adnak a PWM-es ventikhez Y kábelt, legalábbis az Arctic F12 Pro-n van nekem).
Így elvileg az összes ventinek PWM szabályzásúnak kellene lennie...
Ha jól emlékszem az Arctic valami 3-4 ventit írt max. egy alaplapi csatlakozóra, de nem vagyok benne biztos.
A tippet köszönöm.
-
zsigus
őstag
Üdv urak!
Most szeretném cserélni a házat és a tápot, és gondoltam kellene egy-két új venti is a házba, mert a jelenlegiek már 3-4 évesek, és nem szeretném megvárni mire felhangosodnak.
Két kérdésem lenne:
1, A PWM szabályzós ventiknél maximum mennyit lehet rákötni a lapra? (csak 1 db 4 pin-es csati van rajta, ventiszabályzót pedig nem akarok venni).
2, Milyen PWM-es ventit tudnátok ajánlani max. 2500 Ft/db áron.
Az ismertebb márkák közül (legalábbis amiket én jobban ismerek) abban a boltban ahol a házat/tápot néztem az Arctic F12 PWM, és a Slip Stream 120 PWM fér bele, de hátha tudtok jobbat.
Köszi.
Szerk.: A ház egyébként egy CM Silencio 352 lesz majd, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Scythe Kaze Flex QUIET 800rpm 120mm 5db
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest