- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz scope2007 #20623 üzenetére
Igen nekem van. Az én házamban kettő ilyen van és kettő Pure Wings 2. Halk és jól hűt. Viszont az enyém nem PWM-es csak a Pure Wings-ek.
Szóval szerintem nem rosszak, nem is hangosak, de ha újat akarsz venni akkor én a Be Quiet! Pure Wings 2-két ajánlanám. Szerintem egy árban vannak kb.
Azért mondom a PW2-t, mert alapból volt bent nekem a két FD 14-es venti a házban. Utána tettem be a PW2-ket. És kíváncsi voltam milyen hangjuk lesz. Nos semmi különbség nem történt, egyszerűen nem hallani őket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grózi
Topikgazda
válasz scope2007 #20517 üzenetére
Ennyi venti már tényleg sok a jóból,ráadásul nem is egy melegedős konfig...Feleannyi venti elég lenne és a zaj is jelentősen csökkenne,anélkül hogy a hőfokok rovására menne.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz scope2007 #20515 üzenetére
Szabályozni mindenképp érdemes,innentől azon múlik hogy milyen ventit(3 vs. 4 pin) tud szabályozni a lapod.
Én ha magamnak venném akkor a B14-PS-t választanám(ha 4 pin),ha 3 pin-s kellene akkor a B14-3-t.
Utóbbi overkill,felesleges 1400-n járatni házhűtésre,viszont azért ezt venném mert ha később bordára/radira tenném akkor jól jön az a kis plusz rpm.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...